Vrouw perst tijdens bevalling te hard en verliest bijna haar oog

TikTok staat ook deze week weer vol bizarre verhalen. Een 23-jarige vrouw, Bethany Collins, deelde er een video waarin ze vertelde hoe ze iets bizars had meegemaakt tijdens haar bevalling. Wat er precies gebeurd was, dat was al af te leiden uit de foto die ze erbij zette. Daarop was te zien hoe Bethany’s oog uitpuilde.

“Mijn oog sprong eruit tijdens de bevalling”, stond er te lezen op de TikTok van Bethany Collins (@clydestinks69). In diezelfde video was een foto van Bethany met een uitpuilend oog te zien. Dat gebeurde dus blijkbaar tijdens de bevalling, als gevolg van het feit dat ze te hard had geperst. 

Oog

Als de TikTok van Bethany Collins deze week op je for you-pagina verscheen, dan zijn we er bijna zeker van dat je het ook daadwerkelijk bekeken hebt. Op de video is te zien hoe Bethany’s oog in een wel heel bizarre positie staat. De vrouw haar oog sprong er namelijk uit tijdens haar bevalling, omdat ze te hard geperst zou hebben. Het beeld ziet er alleszins niet prettig uit.

Ondertussen liet Collins wel al weten dat het probleem na zes weken was opgelost, waardoor ze nu volop kan genieten van haar nieuwe spruit. Toch had ze het in de beschrijving van haar TikTok over een “zeldzaam voorval” want ook de dokters die haar behandelden, hadden zoiets nog nooit eerder gezien.

De New York Post meldde wel dat het bij bevallingen vaak mogelijk is dat de bloeddruk van de moeder zo hard stijgt, dat het rode ogen kan veroorzaken. TikTokker Bethany Collins heeft dus gewoon een extreme vorm van dat verschijnsel doorgemaakt. We zijn alleszins blij dat het ondertussen opgelost is.

Bekijk de TikTok hier:

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound – 🍄
Meer
Lees meer...