Vrouw van Drake Bell vraagt scheiding aan een week nadat acteur vermist was

De vrouw van Drake Bell, Janet Von Schmeling, heeft na vier jaar huwelijk een scheiding aangevraagd. Dat meldt Amerikaanse site TMZ, die juridische documenten over de scheiding in handen zou hebben. Janet en Drake zouden al sinds september uit elkaar zijn.

Janet Von Schmeling (27) huwde in 2018 met Drake Bell (36) en ze kregen samen ook een zoontje genaamd Wyatt. Nu wil de vrouw haar huwelijk met Drake Bell beëindigen. Naar verluidt zou het koppel al enkele maanden uit elkaar zijn, maar de scheiding komt er nu pas nadat de voormalige Nickelodeon-acteur vorige week als vermist werd opgegeven.

Volgens TMZ heeft Von Schmeling donderdag de scheiding aangevraagd. In de documenten die TMZ zou hebben, eist zij de primaire juridische en fysieke voogdij over hun 2-jarige zoon Wyatt. Drake Bell zou naar verluidt zijn zoon wel mogen bezoeken, mits hij toestemming krijgt.

Lachgas

Het scheidingsnieuws komt na de geruchten dat het paar uit elkaar was gegaan vanwege het gedrag van Bell. Zoals Page Six destijds meldde, werd Drake Bell op 7 en 8 december gespot met lachgasballonnen in zijn auto op de parkeerplaats van een vapewinkel terwijl zijn jonge zoon op de achterbank zat.

Janet Von Schmeling zou er nu dus helemaal genoeg van hebben.

Vermist

Vorige week donderdag 13 april werd de Drake en Josh-acteur nog als vermist opgegeven door de politie van Daytona Beach nadat hij urenlang niks van hem liet horen. De politie lanceerde meteen een oproep op Facebook: “Agenten zijn op zoek naar Jared Bell. Hij rijdt in een grijze BMW en werd voor het laatst gezien in de buurt van Mainland High School net voor 21.00 uur. Hij wordt als vermist en als bedreigd beschouwd.”

Enkele uren laten werd gemeld dat hij veilig en wel was. Ook de acteur zelf lachte met zijn ‘verdwijning’ op sociale media.

Bron: Facebook Daytone Beach Police Department

Meer
Lees meer...