Vrouw helpt ouders aan naam voor hun baby en krijgt er tot 10.000 dollar per keer voor

Voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging of job, is professional baby namer misschien nog een ideetje. Een vrouw heeft op TikTok vertelt over haar job als naamgever en hoe ze daarmee ouders van baby’s probeert te helpen. Het lijkt een bizar verhaal, maar toch zijn heel wat ouders bereid om een grote som geld neer te leggen voor de perfecte naam voor hun zoon of dochter.

Sommige mensen gaan voor leerkracht, andere mensen gaan voor een job in de zakenwereld en nog andere mensen worden professional baby namer. Taylor A. Humphrey (33) noemt zichzelf op TikTok een “professionele babynaam consultant”. Daarmee wil ze ouders helpen met het vinden van de perfecte naam voor hun zoontje of dochtertje. Het lijkt alleszins geen slecht verdienende job te zijn, want Humphrey verdiende er al zo’n 150.000 dollar (138.000 euro) mee. Dat meldt New York Post.

What’s in a name?

Stel je voor, je bent in verwachting van je eerste (of tiende) kindje en je hebt stress over het vinden van de juiste naam. Het overkwam Kylie Jenner en Travis Scott, die de naam van hun zoontje na een tijdje al weer veranderden. Het is moeilijk om dé perfecte naam te vinden, en daar kan babynaam consultant Taylor A. Humphrey dus bij helpen.

De vrouw heeft haar eigen website en TikTokaccount @whatsinababynamedoula, waar ze tips deelt en haar hulp ook tegen betaling aanbiedt. In een interview met The New Yorker vertelde Humphrey dat ze al sinds jonge leeftijd geobsedeerd is met babynamen en hun betekenissen. Ze heeft zelf nog geen kinderen, dus wil ze met haar kennis anderen helpen.

Prijzig

Uit hetzelfde artikel blijkt alvast dat de hulp van Humphrey kan variëren van een telefoongesprek tot een volledig onderzoek. Dat hangt natuurlijk af van hoeveel de toekomstige ouders betalen. Die prijzen liggen rond de 1.500 dollar (1.388 euro) per keer, maar sommige ouders zouden tot 10.000 dollar (9.259 euro) geven.

In een recente TikTok vertelt ze dat ze het vaakst namen moet kiezen voor ouders die hun derde kindje verwachten. Die zijn vaak niet meer zo vindingrijk. Dan is het de taak van de babynaam consultant om voor de perfecte combo te zorgen.

Bekijk hier een video:

@whatsinababynamedoula Reply to @taylourcurtis #sibsets #siblingnames #sibset #nameadvice #babynames #babynamer #doula #babyname #names #name #namedoula #nameexpert #whatsinababyname ♬ sweet evening – .clouds
Meer
Lees meer...