Kylie Jenner maakt naam zoontje bekend

Eerder deze week liet Kylie Jenner weten dat ze bevallen was van haar tweede kindje. Daarbij maakte ze de naam van haar zoontje, en het broertje van Stormi nog niet bekend. Dat doet ze nu wel en deze keer ging ze voor een minder speciale naam.

Op 2 februari 2022 beviel Kylie Jenner van haar tweede kindje. Samen met haar vriend Travis Scott verwelkomde ze toen een zoontje. Bij de aankondiging van de geboorte op maandag maakte Kylie de naam echter nog niet bekend.

Wolf Webster

Maar nu komen we de naam van het zoontje van Kylie en Travis wél te weten. Het lukte het koppel opnieuw om de naam geheim te houden tot ze zelf beslisten om hem te delen met de wereld. Kylie maakte de naam bekend in een Instagram Story. De post is gewoon zwart met in het wit de woorden Wolf Webster en een hartje.

Het broertje van Stormi, die op 1 februari al vier kaarsjes mocht uitblazen, kreeg een iets vaker voorkomende naam: Wolf. De naam allitereert wel met z’n achternaam Webster, de echte achternaam van Travis Scott. We zullen Wolf de komende jaren waarschijnlijk wel beter leren kennen in de nieuwe realityreeks van de Kardashians, die heel toepasselijk de naam The Kardashians kreeg. De reeks zal in de Verenigde Staten te bekijken zijn via Hulu. Bij ons gaat de reeks op 14 april 2022 in première op Disney+.

Met deze Instagram Story maakte Kylie Jenner de naam van haar zoontje bekend:

Kylie Jenner naam zoontje
Instagram kyliejenner

Meer
Lees meer...