Kylie Jenner bevallen van tweede kindje

Kylie Jenner is vorige week bevallen van haar tweede kindje. Het broertje van Stormi werd geboren op de mooie datum 2 februari 2022 (2/2/22), dat maakte mama Kylie zelf bekend met een foto van het handje van haar zoontje. Voorlopig is de naam van de jongen nog niet bekend.

De jongste van de Kardashian-zussen, Kylie Jenner, is bevallen van haar tweede kindje. Ondanks hardnekkige geruchten, wist Kylie haar zwangerschap opnieuw lang geheim te houden. Uiteindelijk bevestigde ze het nieuws zelf in september in een video op Instagram. Nu maakt ze ook de geboorte zelf bekend via Instagram.

2/2/22

Met een zwart-witfoto van het handje van haar zoontje en papa Travis Scott maakte Kylie het nieuws bekend. Bij de foto schreef ze 2/2/22 en een blauw hartje, om duidelijk te maken dat het jongetje geboren werd op woensdag 2 februari 2022.

Dat betekent dat Kylie na de zwangerschap ook de geboorte enkele dagen geheim wist te houden. Voorlopig is de naam van haar zoontje nog niet bekend. Het is het tweede kindje voor Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott. Op 1 februari 2018 werd hun dochtertje Stormi Webster geboren. Ten huize Jenner-Scott zal het vanaf nu dus een verjaardagsmarathon zijn op 1 en 2 februari.

Bekijk hier de foto waarmee Kylie de geboorte van haar zoontje bekendmaakte:

Meer
Lees meer...