Kylie Jenner is zwanger van tweede kindje

Kylie Jenner verwacht haar tweede kindje. Dat weten bronnen van TMZ en Page Six. Eerder praatte Caitlyn Jenner haar mond voorbij tegen de paparazzi waarbij ze liet weten dat haar 19de kleinkind onderweg is. Maar nu zou het zelfs gaan om haar 19de én 20ste kleinkind.

Kylie Jenner en Travis Scott zouden hun tweede kindje verwachten. Dat vertelden “bronnen dicht bij de familie” aan TMZ en Page Six. Caitlyn Jenner sprak gisteren nog haar mond voorbij tegen paparazzi waarbij ze zei dat haar 19de kleinkind onderweg was, maar het zou nu gaan om twee kleinkinderen op hetzelfde moment.

Burt en Kylie

Niet lang nadat Caitlyn haar mond voorbij sprak, kwam haar oudste zoon Burt naar buiten met het nieuws dat zijn vrouw Valerie zwanger is van het hun derde kindje. Maar hij zou dus niet de enige Jenner zijn die een een baby verwacht.

Bronnen van TMZ en Page Six bevestigden namelijk wat fans van Kylie Jenner al lang vermoedden. Ook Kylie zou opnieuw zwanger zijn. Daardoor zou Caitlyn dus binnenkort 20 kleinkinderen hebben.

Geruchten

De geruchten over een nieuwe zwangerschap van Kylie Jenner doen nu al een tijdje de ronde. Fans vermoeden namelijk dat Kylie opnieuw oude foto’s deelt op sociale media, net zoals ze deed wanneer ze zwanger was van Stormi.

De eerste geruchten kwamen van TikTok. @carolinecaresalot deed uitvoerig onderzoek naar Kylie Jenner en kwam tot de conclusie dat ze zwanger was. Vooral het verjaardagsfeestje van Kylie Jenner op 10 augustus bevestigde volgens haar wat ze al wist. Niemand deelde foto’s van de jarige op sociale media. Maar op een van de foto’s waren de nagels van Kylie te zien, die waren groen gelakt. Maar op de foto die ze zelf deelde “van haar verjaardag” waren haar nagels roze. Daarom denkt Caroline dat de foto op voorhand genomen werd, voor de verjaardag van Kylie en voor ze zichtbaar zwanger was.

Deze strategie is niet vreemd voor Kylie, want toen ze zwanger was van Stormi deed ze exact hetzelfde. Op die manier kon ze haar zwangerschap maandenlang geheim houden tot paparazzi foto’s van haar konden maken waarop haar babybuik duidelijk te zien was.

Bekijk hier de TikTok van @carolinecaresalot:

@carolinecaresalot

Explaining to my friends why I think Kylie Jenner is pregnant again

♬ original sound – Caroline
Meer
Lees meer...