Kylie Jenner bevestigt zwangerschap in video

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het nieuws ook bevestigt door de mama van twee in spé zelf. Kylie Jenner is wel degelijk voor de tweede keer zwanger. Met een video die ze deelde op Instagram toont ze hoe ze haar vriend Travis Scott, haar dochtertje Stormi en haar mama Kris Jenner op de hoogte brengt.

Kylie Jenner, de jongste dochter van het geslacht Kardashian-Jenner, is opnieuw zwanger. De geruchten over een nieuwe zwangerschap deden al enkele maanden de ronde, maar nu is het Kylie zelf die het nieuws bevestigt in een video.

Geruchten

Toen Kylie voor de eerste keer zwanger was in 2019 wist ze dat lange tijd geheim te houden en ook nu probeerde ze dat te doen. Maar haar plan was niet helemaal waterdicht. Zo ontdekte TikTokker @carolinecaresalot door te kijken naar de nagels van Kylie dat ze oude foto’s aan het posten was op Instagram. Ook had ze door dat niemand foto’s met Kylie deelde op haar verjaardagsfeestje op 10 augustus, iets wat heel verdacht is binnen de familie Kardashian.

Later was het Caitlyn Jenner die haar mond voorbij praatte. Zij vertelde aan paparazzi dat ze een nieuw kleinkind verwachtte. Al snel liet haar zoon Burt weten dat hij z’n derde kindje verwachtte, maar doordat Caitlyn zei dat er “nog maar 10 te gaan waren tot ze 30 kleinkinderen zou hebben” wakkerde dit de geruchten over de zwangerschap van Kylie verder aan. Want dat zou betekenen dat er twee kleinkinderen onderweg waren.

Bevestiging

En nu blijken die geruchten te kloppen. Kylie Jenner is voor de tweede keer zwanger. In een video, die ze deelde op Instagram, toont ze hoe ze haar familie op de hoogte bracht. Daarnaast laat Kylie ons ook meekijken bij de echografieën en toont ze deze keer wel beelden van haar verjaardagsfeestje.

Bekijk hier de video waarmee Kylie haar zwangerschap aankondigde:

Meer
Lees meer...