Nieuwe Hulu-reeks ‘The Kardashians’ krijgt releasedatum

Goed nieuws voor alle dramalovers, want de Kardashians en Jenners zijn terug van weggeweest! Enkele dagen geleden kregen fans al een voorproefje van de nieuwe, aankomende Hulu-reeks The Kardashians in de vorm van een teaser. En nu is er ook een premièredatum onthuld. De Amerikaanse streamingdienst Hulu kondigde vandaag namelijk aan dat de nieuwe show van de beroemde familie zal verschijnen op 14 april 2022.

Nadat de familie in september 2020 meedeelde dat de bekende realityreeks Keeping Up With The Kardashians er na maar liefst 20 seizoenen mee ging ophouden, brak dat het hart van miljoenen fans van over de hele wereld. Maar in december van datzelfde jaar, slechts drie maanden na het treurige nieuws, werd er al bekendgemaakt dat er een nieuwe show rond de bekende familie zou komen. Die zou op de streamingdienst Hulu verschijnen. En nu weten we ook wanneer we deze nieuwe reeks mogen verwachten.

Teaser

Het Instagramaccount van de serie deelde zojuist een korte promotievideo voor de nieuwe reeks van de Kardashian-Jenner familie, waarin geschreven wordt dat alle muren afgebroken zullen worden, gevolgd door een beeld van Kendall Jenner die met één vinger een glazen muur breekt. Maar ook Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian en Kylie Jenner (toen nog met baby buikje) zijn ook te zien in de promo.

Daarbij wordt ook de releasdatum onthuld, want The Kardashians zal namelijk op 14 april 2022 op Hulu verschijnen, en iets later op Disney+.

Enkele dagen eerder deelde Hulu ook een teaser van de nieuwe show. Daarin belooft Kendall Jenner de fans dat ze “geen idee hebben van wat eraan staat te komen.” En terwijl flitsen van het weelderige leven van de beroemde familie worden getoond, leest het scherm: “Glamour, power, fame, family. De wereld zal toekijken.”

“Ben je er klaar voor?”, vraagt Khloé Kardashian nog op het einde van de clip. De nieuwe show belooft dus nog dramatischer en spectaculairder te worden zo te zien. Naast de promo en de teaser deelde het Instagramaccount van de Hulu-serie ook polaroidfoto’s van elk van de zes vrouwen.

The Kardashians

In juni vorig jaar onthulde een bron aan Entertainment Tonight dat Kourtneys nieuwe verloofde, Travis Barker, mogelijk ook een verschijning zou maken in de nieuwe Hulu-show. “Zijn kinderen zullen misschien ook te zien zijn, maar niet zo veel als hij”, vertelde de bron over Travis’ 16-jarige dochter, Alabama, en 18-jarige zoon, Landon.

Het filmen voor de nieuwe serie begon in september. Een maand erna vertelde Khloé Kardashian heel opgetogen over de nieuwe serie tijdens haar bezoek op The Ellen DeGeneres Show. “We zijn echt enthousiast”, zei Khloé toen. “Ze zijn hier nu met ons aan het filmen en we zijn zo blij dat we weer aan het filmen zijn.”

Op oudejaarsavond werd de allereerste korte blik op de serie onthuld, met de teasende woorden: “Als het aftellen naar het nieuwe jaar eindigt, begint het aftellen naar de nieuwe show.”

Bekijk hieronder de teaser voor The Kardashians op Hulu:

The Kardiashians verschijnt op 14 april op Hulu en iets later op Disney+. Nog geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...