Ye haalt online uit naar Billie Eilish omdat ze Travis Scott beledigd zou hebben

Ye heeft zich weer populair gemaakt op sociale media. De rapper haalde in een Instagrampost uit naar zangeres Billie Eilish en dreigt er zelfs mee om Coachella af te zeggen. De reden: Eilish zou Travis Scott beledigd hebben tijdens haar concert en Ye eist verontschuldigingen. De zangeres ontkent alles.

Zanger Ye, hiervoor Kanye West, is de laatste tijd weer druk bezig met het delen van meningen via sociale media. Eerder haalde hij al uit naar ex-vrouw Kim Kardashian rond het TikTok-gebruik van hun dochter North (8), waarop Kardashian hem ervan beschuldigde de volledige scheiding te proberen controleren op een publieke en negatieve manier. Ook deze keer gebruikt hij die media om zich uit te spreken over een gebeurtenis van een aantal dagen geleden.

Verontschuldiging

Afgelopen weekend dook een filmpje op waarin te zien was hoe Billie Eilish tijdens een concert in de Amerikaanse stad Atlanta, in de staat Georgia, de show stillegde om een fan te helpen. Ze vroeg de security om de fan een puffer te brengen en begon pas terug wanneer ze zeker wist dat alles in orde was. Nadien zei ze: “Ik wacht met optreden tot ik zeker ben dat iedereen oké is”, en dat is de zin die bij Ye in het verkeerde keelgat is geschoten.

In een Instagrampost uit de rapper zijn ongenoegen met een artikel waarin staat dat Eilish met die zin zou hebben uitgehaald naar Travis Scott. Scott was degene die optrad op Astroworld, toen er meerdere mensen vertrappeld werden en zelfs een aantal mensen stierven. “Komaan Billie, we houden van jou. Maar biedt je excuses aan. Zowel aan Travis als aan de families van de slachtoffers. Niemand wou dat dit gebeurde en Travis had echt geen idee”, begon Ye in de caption.

Daarnaast verwees hij ook naar Coachella, waar zowel hij, Travis Scott als Billie Eilish zouden optreden. “Trav en ik gaan samen naar Coachella, maar van Billie heb ik verontschuldigen nodig vooraleer ik ga optreden.”

Reactie

De post kon op gemengde reacties rekenen. Een aantal Ye-fans steunden de rapper en beweerden dat Eilish “altijd uit is op drama”, maar anderen stelden zijn post in vraag. “Verwijder dit” en “Misschien moet je deze post wegdoen, aangezien Billie z’n naam nooit genoemd heeft”, zijn nog maar een aantal voorbeelden. De meest opvallende reactie kwam zonder twijfel van Billie Eilish zelf. Zij reageerde met “Letterlijk nooit iets gezegd over Travis, ik hielp gewoon een fan.” Of de drie nog in vrede zullen optreden op Coachella, valt dus af te wachten.

Bekijk de Instagrampost van Ye hier:

Meer
Lees meer...