Kim Kardashian en Ye maken publiek ruzie over TikTokaccount North

Kim Kardashian en Ye besloten vorig jaar om een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze vormden sinds 2012 een koppel en trouwden in 2014. Samen kregen ze vier kinderen. De oudste, North (8), zit sinds kort op TikTok en daar kan haar vader duidelijk niet mee lachen.

Het huwelijk van Kim Kardashian en Ye (vroeger bekend als Kanye West) is niet al te best geëindigd. Dat werd vandaag opnieuw duidelijk. Het voormalige echtpaar haalt nu publiek naar elkaar uit en de inzet is het TikTokaccount van North.

TikTok North

North, de oudste dochter van Kim en Ye, zit nu al een tijdje op TikTok. Ze deelt daar een account met haar mama Kim. Maar dat is duidelijk niet naar de zin van papa Ye. Hij uitte zijn frustraties in een post op Instagram.

Bij een screenshot van een TikTok van North schreef Ye: “Aangezien dit mijn eerste scheiding is, kan iemand mij vertellen wat ik kan doen wanneer mijn dochter tegen mijn wil op TikTok wordt geplaatst?”

Kims reactie

Instagram Kim Kardashian
instagram kimkardashian

Het duurde niet lang voor Kim haar reactie deelde. Ze deed dat met een lang tekstbericht op haar Instagram Story. Daarin liet ze weten dat ze altijd haar best heeft gedaan om het beste te doen voor Ye en hun kinderen, maar dat ze het beu is. “Kanyes constante aanvallen in interviews en op sociale media zijn veel schadelijker dan eender welke TikTok die North ooit kan maken”, steekt ze van wal. “Als de ouder die de belangrijkste verzorger is voor onze kinderen doe ik mijn best om mijn dochter te beschermen. Maar ik wil haar ook de ruimte geven om haar creativiteit te uiten op het medium dat ze wil met controle door volwassenen omdat dat haar blij maakt.”

Ze gaat verder in detail over de situatie. “Een scheiding is zwaar genoeg voor onze kinderen en Kanyes obsessie met het proberen om onze situatie te controleren en manipuleren op zo’n negatieve en publieke manier bezorgt ons allemaal enkel meer pijn. Vanaf het begin was alles wat ik wilde een gezonde en hartelijke co-ouderschapsrelatie omdat dat het beste is voor onze kinderen. Ik betreur het dat Kanye dat constant onmogelijk blijft maken.”

“Ik hoop dat we alles wat onze kinderen betreft privaat kunnen afhandelen. Hopelijk kan hij eindelijk antwoorden op de derde advocaat die hij in het afgelopen jaar had om deze zaken op een vriendschappelijke manier op te lossen.”

Beschuldigingen door Ye

Maar Ye lijkt duidelijk niet van plan om de zaak achter gesloten deuren af te handelen. In een nieuwe post op Instagram deelde hij een screenshot van het statement van Kim. In de caption liet hij duidelijk z’n ongenoegen blijken. “Wat bedoel je met belangrijkste verzorger?”

Vervolgens haalt Ye uit naar Kim met enkele voorbeelden. “Amerika zag hoe je probeerde om mijn dochter op haar verjaardag te kidnappen door het adres niet te geven. Je plaatste beveiligingsagenten in het huis toen ik met mijn zoon kwam spelen en vervolgens beschuldigde je mij van diefstal. Ik moest een drugstest laten afnemen na Chicago’s feestje omdat je me ervan beschuldigde dat ik high was.” Tot slot haalde hij uit naar de marketingmanager van de Kardashians. “Tracy Romulus, stop met Kim op deze manier te manipuleren.”

Meer
Lees meer...