North West maakt verbluffend Bob Ross-schilderij en veroorzaakt zo heel wat commotie

North West, de dochter van Kanye West en Kim Kardashian, blijkt een enorm talent te hebben voor schilderen. Zo deelde trotse mama Kim een schilderwerk van haar dochter op Instagram, maar daarmee veroorzaakte ze een hele storm.

Kim Kardashian deelde onlangs een schilderwerk van haar oudste dochter North. Het was een prachtig schilderij, waardoor velen meteen in twijfel trokken of dat wel echt door een zevenjarige geschilderd kon zijn. Maar mama Kim ging al meteen in de tegenaanval.

De volgende Bob Ross

North Bob Ross
Instagram kimkardashian

North West, de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West, volgt al enkele jaren schilderlessen. En die werpen duidelijk hun vruchten af. Zo deelde Kim een duidelijk op Bob Ross geïnspireerd schilderij van haar dochter.

Het was een indrukwekkend werk, zeker om geschilderd te zijn door een kind van zeven. Daarom trokken velen het meteen in twijfel, maar dat was buiten mama Kim Kardashian gerekend die op Instagram fel van zich afbeet.

“Stop met jezelf belachelijk te maken”

Kim Kardashian Bob Ross North
Instagram kimkardashian

Met een lange boodschap maakte Kim duidelijk dat het schilderij wel degelijk gemaakt werd door haar zevenjarige dochter. “Speel niet met mijn voeten wanneer het over mijn kinderen gaat”, zo klinkt de duidelijk boze Kim Kardashian. “Mijn dochter en haar beste vriend nemen serieuze schilderlessen waar hun talenten en creativiteit aangemoedigd worden.”

Kim gaat verder en legt uit dat North lang aan het schilderij gewerkt heeft. “North heeft enorm hard gewerkt aan haar schilderij, dat haar enkele weken tijd kostte om af te werken. Als een trotse mama wilde ik haar werk met iedereen delen. Maar dan zag ik berichten in de media van volwassenen die onderzoeken of mijn kind dit al dan niet geschilderd heeft.” Tot slot hekelt ze het feit dat talent bij jonge kinderen in vraag gesteld wordt. “Hoe durven jullie kinderen geweldige dingen te zien doen om hen er vervolgens van te beschuldigen dat ze niet geweldig zijn? Stop alstublieft met jezelf belachelijk te maken met deze negativiteit en laat elk kind geweldig zijn. NORTH WEST HEEFT DAT GETEKEND. PUNT!”

Vervolgens deelde Kim ook nog werken die Kanye als kind maakte en het werk van Norths beste vriend Ryan die samen met haar dezelfde lessen volgt.

Kim Kardashian instagram
Instagram kimkardashian
Meer
Lees meer...