‘Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden’

Eén van de bekendste celebritykoppels, Kim Kardashian en Kanye West, staan op scheiden. Dat hebben verschillende bronnen laten weten aan Page Six. Het loopt nu al een tijdje stroef tussen Kim en Kanye en dat heeft vooral te maken met de mentale problemen van de rapper.

Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden, vertrouwden verschillende bronnen toe aan Page Six. Het celebritykoppel, dat bij de bekendste en rijkste ter wereld is, zou nu al een tijdje gescheiden wonen in afwachting van de officiële scheiding.

Kimye

Kim en Kanye, kortweg Kimye, waren op jonge leeftijd al goede vrienden, maar startten in april 2012 een relatie. Twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Ondertussen hebben de twee al vier kinderen: North (7), Saint (5), Chi (3) en Psalm (1). Ze wonen samen in een gigantisch huis, speciaal voor hen ontworpen door de Belgische architect Axel Vervoordt. Het huis zou een prijskaartje hebben gehad van 40 miljoen dollar, plus 20 miljoen dollar voor de renovaties.

Mentale problemen

Maar na een huwelijk van meer dan 6 jaar hangt er nu een scheiding in de lucht. Het gaat nu al een tijdje slecht met de mentale gezondheid van Kanye West. Hij lijdt aan een bipolaire stoornis, waar hij en Kim steeds open over waren. Maar die stoornis kwam het afgelopen jaar stevig de kop opsteken, met zijn worp naar het presidentschap als orgelpunt.

In de nasleep daarvan deelde Kim al een uitgebreide reactie via Instagram. Daarin liet ze weten dat het enorm moeilijk was om door te dringen tot Kanye en dat hij geen hulp aanvaardde. Daardoor tweette Kanye dan weer dat hij “al maanden probeerde te scheiden van Kim“.

Volgens een bron van Page Six woont Kanye nu al enkele weken in zijn ranch in Wyoming en bracht hij daar ook, gescheiden van zijn gezin, de feestdagen door.

Hologram

In oktober was Kanye wel nog aanwezig op de extravagante reis naar aanleiding van de 40ste verjaardag van Kim. Daar gaf hij haar een bizar verjaardagscadeau. Het ging om een hologram van Robert Kardashian, de vader van Kim die in 2003 overleed aan de gevolgen van kanker.

De verjaardagsreis van Kim veroorzaakte een storm van kritiek, aangezien heel wat mensen nog steeds thuis zaten door de coronamaatregelen. Zij moesten dus met lede ogen toekijken hoe de rijken der aarde de regels kunnen omzeilen en op reis kunnen gaan met al hun vrienden en familie alsof er niets aan de hand is.

Scheiding

Maar nu lijkt de maat voor Kim dus definitief vol te zijn. Volgens de bronnen heeft Kim al een advocaat, gespecialiseerd in scheidingen, onder de arm genomen. “Kim neemt haar studies om een advocaat te worden serieus en ze is bezig met haar campagne om gevangenen vrij te krijgen. Ondertussen is Kanye aan het proberen om president te worden en zegt hij allerhande gestoorde sh*t. Kim heeft er gewoon genoeg van”, verklaart de bron.

Kanye aan de andere hand, zou de familie Kardashian dan weer kotsbeu zijn. “Hij heeft het gehad met de hele familie, hij wil niets meer met ze te maken hebben.” De bron laat ook weten dat Kanye de show Keeping Up with the Kardashians “ondraaglijk” vond. Kanye omschreef Kris Jenner, de momager van Kim, ook al als “Kris Jong-Un” in een tweet om te verwijzen naar haar autoritaire houding binnen de familie.

De scheiding belooft niet makkelijk te worden. Want Kim en Kanye hebben allebei een fortuin geïnvesteerd in hun huis in Calabasas. De grond zou van Kim zijn, maar het huis staat op de naam van Kanye. Kim wil graag blijven wonen in Calabasas, omdat het dicht bij haar familie is en het ook de plaats is waar de kinderen al hun hele leven wonen.

Meer
Lees meer...