Kim Kardashian krijgt een ‘uniek’ verjaardagscadeau: hologram overleden vader

Kim Kardashian is veertig geworden. En de hele wereld is daar ondertussen van op de hoogte. De op één na oudste Kardashian-telg huurde een privé-eiland af om “coronaproof” ongestoord te kunnen vieren met familie en vrienden. En alsof dat nog niet extravagant genoeg was, deed echtgenoot Kanye West haar een hologram van haar overleden vader cadeau.

“Gelukkige verjaardag, Kimberly”, begint het hologram van Kim Kardashians overleden vader Robert z’n boodschap. “Kijk naar jou. Je bent veertig, en helemaal volwassen. Je ziet er fantastisch uit, net zoals toen je een klein meisje was.”

Het is een nogal unieke manier om gelukkige verjaardag te zeggen, maar net dat vond Kim Kardashian zo fantastisch. De realityster deelde de beelden van het hologram met haar volgers op Twitter, in twee versies.

“Speciale verrassing uit de hemel”

“Voor m’n verjaardag heeft Kanye me het meest attente cadeau ooit gegeven”, schreef ze bij de eerste. “Een speciale verrassing uit de hemel. Een hologram van m’n vader. Het is zo levensecht! We hebben het opnieuw en opnieuw bekeken, vol emotie.”

“Ik kan niet beschrijven hoeveel dit betekent voor mij, m’n zussen, m’n broer, m’n moeder en m’n dichtste vrienden om dit samen mee te maken. Dankjewel, Kanye, voor dit prachtige moment dat we voor altijd zullen meedragen. Dit is een dichtere close-up om de indrukwekkende details te zien.”

Trots

In de twee video’s zegt het hologram van Robert Kardashian twee keer hetzelfde. Hij wenst z’n dochter een gelukkige verjaardag, en is ontzettend trots op wat ze heeft bereikt in haar leven. “Ik ben zo trots op de vrouw die je bent geworden, Kimberly. En alles dat je al hebt bereikt.”

“Al je harde werk en alle bedrijven die hebt opgestart zijn fantastisch. Maar het meest indrukwekkende is dat je gedreven bent om een advocaat te worden en mijn nalatenschap eer aan te doen. Het is een lange en moeilijke weg, maar die is het zeker waard. En ik sta naast je, every step of the way.”

Boodschap van Rob/Kanye

“Het mooiste dat ik heb mogen zien, is dat je je familie hebt laten groeien. Je bent getrouwd met de meest, meest, meest, meest, meest geniale man ter wereld, Kanye West. En jij bent de meest, meest, meest, meest fantastische moeder voor je vier schatten van kinderen. En zij zijn perfect.”

“Blijf doen wat je doet, Kimberly. Je bent een prachtige ziel. Weet dat ik ontzettend trots op je ben en dat ik altijd bij je zal zijn.”

Meer
Lees meer...