Kim Kardashian vertelt in detail over overval in Parijs: “Ik dacht dat ik verkracht ging worden”

Kim Kardashian is een van de gasten in het nieuwe seizoen van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman. In die reeks gaat David Letterman in dialoog met verschillende bekende mensen, die zo bekend zijn dat ze niet meer aan ons voorgesteld moeten worden. In het gesprek met Kim Kardashian gaat het er openhartig aan toe en vertelt ze over het engste moment uit haar leven.

Het komt niet als een verrassing dat Kim Kardashian te gast is in My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman, want iedereen weet natuurlijk wie ze is. Daarnaast weet ook iedereen wat ze meemaakt in haar leven. En één van die dingen is de overval in Parijs, waar ze nu openhartig over spreekt.

Overval in Parijs

In 2016 werd Kim Kardashian in haar hotelkamer in Parijs overvallen. Daarbij werd ze vastgebonden en onder schot gehouden. In totaal werd er voor meer dan 10 miljoen dollar (8,45 miljoen euro) aan juwelen gestolen, waaronder de verlovingsring die Kim kreeg van Kanye.

Maar het ging niet enkel om materiële schade. De overval heeft namelijk ook een diepe indruk nagelaten op Kim Kardashian. In het interview met David Letterman vertelt ze meer over de details van de overval.

Verkrachten

Het ging om twee overvallers die politieuniformen en maskers droegen. Ze hadden ook de conciërge van beneden in het hotel bij. Hij droeg handboeien en werd onder schot gehouden. De overvallers spraken Frans en riepen tegen Kim, maar ze verstond hen uiteraard niet. Uiteindelijk schakelden ze over op een woordje Engels en vroegen ze naar “de ring”.

Kim gaf de verlovingsring, die ze op haar nachtkastje had gelegd. Maar dat was niet genoeg voor de overvallers. Ze grepen haar vast en toen begon Kim te vrezen voor erger. “Ik had een badjas aan en daaronder droeg ik niets.” Op dat moment wordt Kim emotioneel. “Hij greep mee vast en trok me naar hem toe. Maar ik had niets aan onder mijn badjes, dus ik dacht: ‘Dit is het moment waarop ik verkracht ga worden, deal with it, het gaat gebeuren. Bereid jezelf voor.’ En dat is wat ik deed.”

Vastgebonden

Uiteindelijk werd ze niet verkracht, maar werd ze vastgepakt door de overvallers zodat ze haar konden vastbinden. “Ze bonden me vast met handboeien, spanbandjes en duct tape. De overvallers deden ook duct tape over m’n mond en ogen. Net voor ze de tape over m’n ogen deden zag ik nog hoe ze m’n juwelendoos vonden.”

“Ik bleef kijken naar de conciërge, want ik wist niet wie hij was. En ik dacht: ‘Wat is er aan het gebeuren, ga ik sterven? Vertel hen dat ik kinderen heb, ik heb een man, ik heb een familie. Ik moet thuis geraken.’ Zeg hen: ‘Neem alles, ik zal nooit iets vertellen’.” En toen richtten ze hun geweer op Kim. “Ik dacht: ‘Oké, dit is het’. En ik bleef maar denken aan Kourtney. Hoe zij zou thuiskomen en mij dood zou terugvinden in de kamer en zij gaat voor de rest van haar leven getraumatiseerd zijn.”

Maar zo ver kwam het dus niet. “Een van de overvallers, degene zonder geweer, bleef tegen me fluisteren: ‘Je bent oké, als je zwijgt ben je oké.'” Vervolgens tilde de overvaller Kim op en zette hij haar in de badkuip. Daarna verplaatsten de overvallers haar opnieuw naar de vloer in de hotelkamer en zetten ze het op een lopen.

De volledige aflevering van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman kan je bekijken op Netflix.

Meer
Lees meer...