Kim Kardashian: “Ik verdien meer met één Instagrampost dan met een seizoen ‘KUWTK'”

Kim Kardashian kan meer verdienen door één foto op Instagram te posten dan wat ze verdient met een heel seizoen van Keeping Up with the Kardashians. Dat betekent niet dat ze weinig verdient aan de realityreeks, integendeel.

Dat de Kardashians stinkend rijk zijn, dat moeten we uiteraard niemand meer uitleggen. Maar Kim Kardashian heeft nu een interessant weetje gedeeld over haar inkomsten.

My Next Guest Needs No Introduction

Kim Kardashian is te gast in het nieuwe seizoen van My Next Guest Needs No Introduction van David Letterman. Daarin vraagt Letterman haar over uiteenlopende zaken. Zoals de transitie van Caitlyn Jenner, maar ook haar rechtenstudies en de beruchte overval in Parijs. Wie het volledige interview met Kim Kardashian wil bekijken, kan dat vanaf woensdag 21 oktober doen in My Next Guest Needs No Introduction op Netflix. Daarin komen ook Robert Downey Jr., Dave Chappelle en Lizzo aan bod.

In het interview met Kim Kardashian ging het verder ook nog over haar fortuin. Zo liet Kim weten dat ze met één post op Instagram meer verdient dan met een heel seizoen Keeping Up with the Kardashians.

4 tot 6 miljoen dollar

Volgens TMZ hebben de Kardashians een contract getekend voor 150 miljoen dollar (127,32 miljoen euro) voor 5 seizoenen van Keeping Up with the Kardashians. Van dat bedrag zou 50 tot 60 procent rechtstreeks naar de bankrekening van Kim, Kourtney en Khloé gaan. Waarbij volgens insiders Kim nog steeds iets meer krijgt dan haar zussen. Dat zou zo dus neerkomen op zo’n 4 tot 6 miljoen dollar (3,4 tot 5 miljoen euro) per seizoen. En Kim verdient dus nóg meer met één post op Instagram.

Misschien is dat ook wel een van de redenen waarom de Kardashians beslisten om na 20 seizoenen een punt te zetten achter de realityreeks. Daardoor hebben ze dus extra tijd om meer geld op te strijken via Instagram.

Meer
Lees meer...