Kanye West onderwerpt David Letterman aan restyling in tweede seizoen van Netflix-reeks ‘My Next Guest Needs No Introduction’

Netflix krijgt er op 31 mei een tweede seizoen bij van ‘My Next Guest Needs No Introduction’. De legendarische, gepensioneerde televisiepresentator David Letterman gaat dit keer in gesprek met Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton, Melinda Gates en Kanye West. En die laatste onderwerpt Letterman aan een rigoureuze restyling.

Het eerste seizoen van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman zag vorig jaar het daglicht. We kFregen onthullende, uiterst diepgaande interviews te zien met megabekende Amerikanen, zoals ex-president Obama, acteur George Clooney, kinderrechtenactivisten Malala Yousafzai, rapper JAY-Z, comédienne Tina Fey en radio-icoon Howard Stern. Dat eerste seizoen werd zelf genomineerd voor een Emmy Award.

Kanye West, Ellen Degeneres en Melinda Gates

Vanaf vrijdag is Letterman terug en hij voelt weer enkele notabelen aan de tand: Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton, Melinda Gates en Kanye West. Het gepensioneerd tv-icoon weet met zijn doortastende vragen erg onthullende uitspraken uit zijn interviewees te lokken. Zo heeft Degeneres het bijvoorbeeld over hoe ze als tiener op een traditionele dubbeldate was, maar de hele tijd met het andere meisje zat te kussen in de toiletten. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de andere geheimpjes!

Zo laat Letterman zich restylen door Kanye West:

De trailer van seizoen 2 van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman:

Meer
Lees meer...