Khloé Kardashian reageert op de heisa over Kims verjaardagsfeest

Er is veel te doen over het 40ste verjaardagsfeest van Kim Kardashian. Om haar verjaardag gepast te vieren, hield ze namelijk een extravagant feest op een eiland dat ze voor de gelegenheid volledig afgehuurd had. Kim reageerde nog niet op de heisa, maar Khloé deed dat wel in een interview met Ellen DeGeneres.

Het is natuurlijk niet uitzonderlijk dat de familie Kardashian kritiek te verwerken krijgt, maar deze week is de heisa gigantisch. Kim Kardashian vierde onlangs haar 40ste verjaardag en deed dat met een gigantisch feest. Dat was uiteraard wel te verwachten van Kim, maar het feit dat ze dat deed terwijl de coronapandemie honderdduizenden slachtoffers maakt in de Verenigde Staten, steekt bij velen de ogen uit.

Coronaproof eiland

Toen Kim foto’s begon te delen van haar grootschalige verjaardagsfeest stelden mensen al snel de vraag of dat allemaal wel zo coronaproof was. Volgens Kim zelf was dat wel het geval. “Na twee weken van verschillende gezondheidstesten en de vraag van iedereen om in quarantaine te blijven, verraste ik mijn beste vrienden met een reis naar een privé-eiland waar we voor een kort moment konden doen alsof alles normaal was”, schreef ze bij haar foto’s. Maar doen alsof alles normaal is, is natuurlijk niet iedereen gegund. Veel mensen deelden onder de posts van Kim dan ook hun ervaringen met het coronavirus en hoe zij niet eens hun naaste familie konden uitnodigen op hun verjaardag. Want niet iedereen heeft natuurlijk de luxe om voor iedereen coronatests te betalen en een privé-eiland af te huren. Kim Kardashian zelf reageerde nog niet rechtstreeks op de heisa. Maar ze is er duidelijk wel van op de hoogte. Zo schreef ze bij een Instagrampost: “Nu ik jullie aandacht heb, dit is een herinnering dat je moet gaan stemmen. 6 dagen.”

“Focussen op hoe mooi het was”

Maar Kims zus Khloé heeft nu wel rechtstreeks gereageerd op de commotie. Ze deed dat in een interview met Ellen DeGeneres. “Ik heb niet veel gehoord over de heisa”, klinkt het bij Khloé. “Maar mensen zijn boos dat we allemaal uit de stad zijn getrokken. Ik weet niet hoe ver dit allemaal gaat, maar het is een frustrerend jaar. Ik begrijp het. Ik denk dat iedereen nu met veel frustraties zit. Maar het is haar veertigste verjaardag. Dat is iets wat ze wilde doen voor ons en het was zo’n lief gebaar.”

Ze haalt ook aan dat het feestje “met ongeveer 25 gasten” voor de lokale bevolking op het eiland een verademing was. “Zo veel mensen vertelden ons dat wij de eerste gasten waren die ze in maanden gezien hadden en dat ze daardoor eindelijk hun rekeningen konden betalen of iets extra konden doen voor hun families.”

“We voelden ons zo goed en veilig toen we die berichten hoorden. We hebben het echt op de veiligste manier gedaan dat we konden”, benadrukt Khloé verder. “Ik hoop dat Kim kan focussen op hoe mooi het was en hoeveel het voor iedereen betekende. Ik hoop dat deze heisa het plezier niet overschaduwt.

Bekijk hier het deel over het verjaardagsfeest van Kim Kardashian:

Meer
Lees meer...