Ye koopt een huis van 4 miljoen euro tegenover Kim Kardashian

Ye, ook bekend als Kanye West, heeft een opmerkelijke nieuwe actie ondernomen om Kim Kardashian opnieuw voor zich te winnen. De rapper heeft namelijk zojuist een pand gekocht recht tegenover de woning van zijn ex in Hidden Hills in Los Angeles County, Californië.

De scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye ‘Ye‘ West sleept al ongeveer een jaar aan. Halverwege februari vroeg Kim de scheiding aan, maar ondertussen is die nog steeds niet officieel uitgesproken. Het probleem daarbij is dat Ye niet lijkt te willen aanvaarden dat hun relatie voorbij is.

Scheiding

De rapper blijft openlijk vragen voor een hereniging met zijn ex, maar zij liet al meermaals verstaan dat het definitief voorbij is. Kim Kardashian West diende recent bij de rechtbank dan ook een verzoek in om eenzijdig de scheiding goed te keuren en om haar vroegere naam – zonder West – terug te krijgen. Ze wordt ook steeds vaker in het gezelschap gesignaleerd van Pete Davidson.

Ye daarentegen heeft duidelijk de hoop nog niet opgegeven. Nochtans had hij aanvankelijk gezegd niet moeilijk te zullen doen voor de vier kinderen die twee samen hebben. Ye liet zich zelfs uitkopen in hun woning van 60 miljoen dollar (53 miljoen euro) in Hidden Hills in Los Angeles County, Californië zodat Kim er met North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1) kon blijven wonen. Het was nochtans hij die die woning de afgelopen jaren volledig liet renoveren met behulp van de Belgische interieurarchitect Axel Vervoordt

Overkant van straat

Maar nu lijkt Ye dus een nieuw project op het oog te hebben … aan de overkant van de straat. Volgens Daily Mail kocht hij namelijk een pand voor 4,5 miljoen dollar (4 miljoen euro) vlakbij zijn ex. Ye zou maar liefst 421.000 dollar (372.000 euro) boven de vraagprijs hebben geboden om te voorkomen dat iemand anders het vastgoed voor zijn neus wegkaapte. Het gaat om een huis van 3.650 vierkant meter met vijf slaapkamers. Het interieur zou wel verouderd zijn en renovatiewerken zijn dus nodig.

Wat Ye van plan is met zijn nieuw stulpje is wel niet helemaal duidelijk. In september kocht hij namelijk een indrukwekkende mansion in Malibu, op een half uurtje van de woning van Kim Kardashian. Voor die villa aan de kust betaalde Ye maar liefst 57,3 miljoen dollar (50 miljoen euro).

Bekijk hier de woningen van Kim en Ye:

Bron: Google
Meer
Lees meer...