Dan toch geen verzoening tussen Kanye West en Kim Kardashian; zij koopt hem uit voor huis van 60 miljoen dollar

Kim Kardashian is de volledige eigenaar geworden van het echtelijk huis dat zij en Kanye West hadden in Hidden Hills in Los Angeles County, Californië. Het voormalig echtpaar zou daarover een akkoord hebben bereikt waarbij Kim Kanye uitkoopt voor de eigendom met een geschatte waarde van 60 miljoen dollar (52 miljoen euro). Met dat nieuws komt er ook een einde aan de geruchten over een mogelijke verzoening tussen de twee.

Kim Kardashian en Kanye West kochten het pand met bijhorende grond in Zuid-Californië in 2014 voor 20 miljoen dollar (17,5 miljoen euro). Daarna verbouwden ze het echter volledig van de grond af en met behulp van de Belgische interieurarchitect Axel Vervoordt. Kanye omschreef in een interview in 2020 de metamorfose als het omvormen van een “McMansion in een Amerikaanse buitenwijk tot futuristisch Belgisch klooster”.

De volledige renovatie van het huis was blijkbaar succesvol want zeven jaar later wordt de waarde van het pand op 60 miljoen dollar (52 miljoen euro) geschat. Hoewel Kanye de drijvende kracht achter het nieuwe interieur van het huis was, leek het van bij het begin duidelijk dat Kim Kardashian na de scheiding in de woning zou blijven wonen. Voor hun vier kinderen North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1) is het namelijk de plaats waar ze opgroeiden en al heel hun leven wonen.

Kim Kardashian volledige eigenaar

Volgens de website TMZ is dat nu ook officieel geworden. Zij konden gerechtelijke documenten inkijken waarop staat dat Kim Kardashian sinds dinsdag officieel de volledige eigenaar is van het huis. Met Kanye West zou een bedrag zijn overeengekomen om hem uit te kopen. TMZ meent te weten dat die onderhandelingen zeer hartelijk verliepen.

Meer
Lees meer...