Left Right
scrollTop top

‘Kanye West wil niet meer met Kim Kardashian spreken en veranderde zelfs van nummer’


Kanye West Kim Kardashian 2019
© Kanye West en Kim Kardashian in betere tijden in 2019 – Bron: Isopix

Kanye West (43) en Kim Kardashian (40) lijken na hun scheiding niet van plan om vrienden te blijven. Zo zou de rapper al zijn telefoonnummers hebben gewijzigd en aan Kim hebben laten weten dat ze alleen contact met hem kan opnemen via zijn beveiliging.

Wat al enige tijd in de lucht ging, werd een maand geleden ook officieel. Dan vroeg Kim Kardashian namelijk officieel de scheiding aan van Kanye West. Dat gebeurde op 19 februari 2021.

Sindsdien zouden de twee geen contact meer hebben met elkaar. Volgens de website Page Six heeft Kanye zelfs nog voor Kim de scheiding had aangevraagd, al zijn telefoonnummers gewijzigd. Daarbij had hij haar laten weten dat ze met hem contact kon opnemen via zijn security.

Geen vechtscheiding

Hoewel de twee dus helemaal geen contact meer hebben, is er van een vechtscheiding geen sprake volgens de bron van Page Six. Op financieel vlak was hun huwelijkscontract namelijk heel duidelijk: iedereen houdt wat van hem is.

Aanvankelijk was er wel enige discussie over hun uitgebreide landgoed in Hidden Hills in de staat Californië. “Kim is eigenaar van al het land rondom het huis, maar Kanye had het huis zelf gekocht. Daarna deelden ze de kosten van de renovatie. Kim vocht om het huis te behouden omdat het het huis van hun kinderen is, en ze won”, legt de bron uit.

Co-ouderschap

Kim Kardashian blijft dus in hun huis wonen met hun vier kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Kanye West zou de kinderen regelmatig bezoeken want de twee hebben co-ouderschap. Kim is op die momenten nooit thuis. “Ondanks alles vertrouwt ze hem bij de kinderen. Hij houdt van hen en ziet ze vaak”, klinkt het.

Lees ook: Ex-bodyguard van Kanye West werkt aan onthullende documentaire


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…