Ex-bodyguard van Kanye West werkt aan onthullende documentaire

Steve Stanulis, een voormalige bodyguard van Kanye West, is naar eigen zeggen in onderhandeling met twee productiehuizen voor het maken van een documentaire over de controversiële rapper. “Er zijn een heleboel verhalen die ik nog niet heb verteld”, zegt hij daarover.

Het privéleven van Kanye West zorgt al langer voor heel wat opmerkelijke verhalen. Of het nu gaat over om zijn ruzie met Taylor Swift, zijn gooi naar het presidentschap, zijn vermeende affaire met Jeffree Star of zijn huwelijk en nakende scheiding met Kim Kardashian … het leven van Kanye West is duidelijk nooit saai.

“Elke dag een nieuw avontuur”

Het mag dan ook niet verbazen dat er veel interesse is om een documentaire te maken over de omstreden rapper/ondernemer. “Twee studio’s hebben me benaderd”, zegt Stanulis tegen Page Six over de potentiële projecten waarvan de opnames volgende maand al zouden kunnen beginnen.

Stanulis werkte in totaal twee periodes voor Kanye West en was erbij tijdens heel wat beruchte momenten uit zijn leven. “Het komt uit mijn mond, ik heb twee keer met West gewerkt. Het was elk dag weer een nieuw avontuur. Er zijn een heleboel verhalen die ik nog niet heb verteld”, legt hij uit. Ook andere voormalige medewerkers zouden te horen zijn in de documentaire, waaronder iemand die “het maar vijf minuten volhield”.

Schadeclaim

De documentaire zou beginnen in 2016. Toen klaagde Kanye West Steve Stanulis aan omdat die in een Britse krant had geklaagd over zijn voormalige werkgever. West eiste daarbij een schadevergoeding van 30 miljoen dollar (zo’n 25 miljoen euro) omdat hij een vertrouwelijkheidsovereenkomst zou hebben geschonden.

Nadien probeerde Stanulis naar eigen zeggen de periode bij Kanye West achter zich te laten, maar iedereen bleef hem ernaar vragen. “Wat ik ook doe, het duikt altijd weer op. Met de documentaire zal niemand ooit nog iets moeten vragen. Ik zal alles gezegd hebben”, besluit hij.

Meer
Lees meer...