Roddel over affaire Kanye West met Jeffree Star zorgt voor hilariteit op het internet

Kanye West en Kim Kardashian gaan scheiden. En als zo’n nieuws uitkomt, dan beginnen de roddelfabrieken overuren te draaien. Dat is nu niet anders. In de laatste roddel zou Kanye een affaire hebben (gehad) met de controversiële beautygoeroe Jeffree Star. En dat nieuws zorgt voor hilariteit op het internet.

Kanye verblijft nu al enkele weken in zijn ranch in Wyoming, maar daar zou hij niet helemaal alleen zijn. Volgens roddels zou de rapper daar verblijven in het gezelschap van niemand minder dan Jeffree Star, die we toch zowat de meest controversiële beautygoeroe van het moment mogen noemen. Of er veel waar is van de roddels, laten we in het midden, maar het internet smult er alvast van.

Kanye en Jeffree

https://twitter.com/defnoodles/status/1346933025351684099?s=21

De roddel vindt z’n oorsprong op TikTok in een video van @realavalouiise. In haar video zegt ze: “Nu Kim het eindelijk doet (de scheiding aanvragen, red.), kan ik eindelijk de tea delen die ik al maanden verzwijg. Deze hele scheiding komt niet als een verrassing want Kanye heeft een affaire met een heel bekende beautygoeroe, een mannelijke beautygoeroe. Veel mensen in de industrie weten dit al een tijdje.”

Het duurde niet lang alvorens duidelijk werd dat de “mannelijke beautygoeroe” in kwestie Jeffree Star was. Jeffree gooide zelf ook nog wat olie op het vuur met een foto op Instagram en Twitter. Het gaat om een foto van zichzelf met regenboogkleurig haar, maar het is vooral de caption die een verwijzing naar Kanye lijkt te zijn. “Ik ben klaar voor Sunday Service”, zo schreef hij bij de foto. En laat Sunday Service nu net de misvieringen zijn die Kanye organiseert. De locatie van de foto is ook Wyoming, waar de ranch van Kanye te vinden is. Als er iets is dat we weten van Jeffree Star is het wel dat hij niets liever doet dan controverse en drama opzoeken. Dus echt bewijs is dit niet.

Hilarische reacties

Maar of het nu waar is of niet, het internet smult van deze roddel. Zo verschenen er al honderden memes en reacties op sociale media, waarvan we hier onze favorieten even oplijsten.

https://twitter.com/sainthoax/status/1346861355941425154?s=21
https://twitter.com/bklynightadieu/status/1346951499700707333?s=21
Meer
Lees meer...