Left Right
scrollTop top

Kim Kardashian deelt de eerste foto van baby Psalm


Kim Kardashian en Kanye West
© GettyImages

De jongste telg van het geslacht Kardashian-West heeft eindelijk een gezicht. Kim Kardashian heeft namelijk een foto van haar piepjonge zoontje Psalm gedeeld op Instagram. Psalm werd precies een maand geleden geboren via een draagmoeder.

De jongste der Kardashians, Psalm West, is vandaag precies één maand oud, dus vond mamalief Kim Kardashian het hoog tijd om hem met de wereld te delen. Dat deed ze met een foto op Instagram. En het mag duidelijk zijn: ook Psalm heeft de geweldige Kardashian-Westgenen mee.

View this post on Instagram

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Draagmoeder

Psalm West werd op de wereld gezet door een draagmoeder. Het is het tweede kind van Kim Kardashian en Kanye West dat door een draagmoeder gedragen werd. Tijdens haar eerste zwangerschap kreeg Kim namelijk te maken met pre-eclampsie, in de volksmond beter bekend als zwangerschapsvergiftiging. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor zowel moeder als kind. Ook tijdens haar tweede zwangerschap verliep niet alles over rolletjes, waardoor dokters haar aanraadden om niet nog eens zwanger te raken.

Daardoor koos Kim voor haar derde kindje voor een draagmoeder. Chicago werd in januari vorig jaar geboren via een draagmoeder en ook Psalm werd door een draagmoeder op de wereld gezet.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…