Wat is er aan de hand tussen Kim Kardashian en Pete Davidson?

Er doen zich enkele geruchten de ronde dat Kim Kardashian (41) aan het daten zou zijn met acteur en stand-upcomedian Pete Davidson (27). De roddels zijn ontstaan nadat de twee samen een sketch deden in Saturday Night Live, dat Kardashian onlangs presenteerde. Wat is er nu echt aan de hand tussen de twee?

Kim Kardashian werd afgelopen weekend gezien en gefotografeerd met komiek Pete Davidson, toen ze elkaars hand vasthielden tijdens een ritje in de achtbaan op Knott’s Scary Farm, een Halloween-attractiepark in Californië. Deze exclusieve beelden zijn verkregen door People.

Gewoon vrienden

Het paar werd tijdens hun uitstap vergezeld door Kims zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker. Davidson en Barker kennen elkaar via hun gemeenschappelijke vriend Machine Gun Kelly. “Ze hangen in dezelfde kringen rond, dus ze zullen zich van tijd tot tijd wel eens in elkaars gezelschap bevinden”, vertelt een insider aan People. Maar er zou dus verder niets meer aan de hand zijn. “Ze zijn gewoon vrienden die met elkaar omgaan”, klinkt het. Dit bevestigt ook een bron van Us WeeklyVolgens hen waren de twee sterren niet eens echt met elkaar bezig, buiten wanneer ze samen in de attractie kropen

Page Six meldde dat Kardashian deze week in New York, de geboorteplaats van Davidson, is om de ‘WSJ. Magazine Innovator Awards’ bij te wonen. Maar ook de komiek zou terug in NYC zijn om te beginnen met de repetities voor de SNL show van deze week, die wordt gehost door Kieran Culkin (Succession), de broer van de bekende Home Alone-acteur Macaulay Culkin. Kardashian en Davidson hebben ook eerder tijd samen doorgebracht, namelijk tijdens een verjaardagsdiner van Kid Cudi in 2019, waar de vader van Kardashians kinderen, Kanye West (die nu door het leven gaat als ‘Ye’) ook bij was.

Intrige

Een andere bron vertelde aan Page Six dat Kardashian dus op zijn minst geïntrigeerd is door de stand-upcomedian. “Ze vindt hem wel leuk”, zei de bron. Kardashian en Davidson hielden onlangs ook elkaars hand vast en gingen zelfs verder en deelden ook een kus tijdens hun SNL sketch van prinses Yasmine en Aladdin, toen de realityster een aantal weken geleden de NBC-show presenteerde.

Davidson is wel een beruchte womanizer en heeft al gedatet met een hele hoop high-profile vrouwen, waaronder zangeres Ariana Grande, model Kaia Gerber, schrijfster Cazzie David en actrices Margaret Qualley (Maid) en Kate Beckinsale (Van Helsing). Hij werd onlangs ook gelinkt aan Bridgerton-actrice Phoebe Dynevor.

Bekijk het SNL fragment met Kim Kardashian en Pete Davidson hieronder:

Meer
Lees meer...