Scott Disick neemt verlovingsnieuws van ex Kourtney Kardashian en Travis Barker niet goed op

Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian waar hij ook drie kinderen mee deelt, is naar verluidt aan het flippen over het verlovingsnieuws van het prille stel. Drummer Travis Barker, het huidige lief van de Kardashian, deed afgelopen weekend een huwelijksaanzoek. Sindsdien is het nieuws van de verloving overal ingeslagen als een bom, maar nu ook bij ex Scott Disick zo blijkt.

Scott Disick zou het nieuws niet zo goed opnemen dat Kourtney Kardashian, zijn ex-vriendin en de moeder van hun drie kinderen, recent verloofd is met Travis Barker. “Scott wordt gek”, vertelt een bron aan Page Six. “Hij gaat helemaal door het lint en dat is echt verschrikkelijk om te zien.” Fans trokken om die reden massaal naar sociale media om de gemoedstoestand van Disick even te checken, nadat het nieuws over de verloving zondagavond laat bekend werd gemaakt.

Travis Barker vroeg Kourtney Kardashian ten huwelijk op het strand van Santa Monica in Californië met een ovaal geslepen diamanten ring met een geschatte waarde van wel 1 miljoen dollar.

Keeping Up With the Kardashians

Disick had enorm veel moeite met het feit dat Kardashian en Barker een relatie kregen, want hij wilde zich eigenlijk verzoenen met zijn ex voordat de twee iets begonnen. Dit moment was ook een belangrijk plotpunt in het laatste seizoen van de populaire realityreeks Keeping Up With the Kardashians, dat eerder dit jaar werd uitgezonden.

Kort voordat Barker en Kardashian begonnen te daten, sprak Disick zich uit over zijn hoop dat hij en Kardashian zich ooit zouden verzoenen en zouden trouwen. Hij vertelde Kardashian voor de camera’s van Keeping Up With the Kardashians in een clip die in februari werd uitgezonden: “Ik hou van je en ik ben klaar om met je te trouwen, hier en nu.”

In een aflevering die in april werd uitgezonden, zei Disick tegen Kardashian echter: “Ik heb zo lang gedacht dat we uiteindelijk toch wel bij elkaar zouden eindigen. En nu kom ik op een punt dat ik niet zeker weet of dat ooit nog gaat gebeuren. Ik denk dat je dan gewoon andere dingen met je leven wil doen.”

Disick en Kardashian

Over de verzoening tussen haar en Disick zei Kourtney Kardashian in een bekentenis: “Ik was hier niet om beslissingen te nemen, maar Scott en ik hebben hier door de jaren heen veel gesprekken over gehad en hij weet wat er moet gebeuren om dit mogelijk te maken. Maar bepaalde dingen zijn nog altijd niet gebeurd, waar ik wel heel duidelijk over ben geweest. Mijn antwoord zal niet veranderen tenzij zijn daden veranderen, dus ik ben terughoudend om dat gesprek nu te hebben.”

Ondanks de lange geschiedenis van Kardashian en Disick, zijn de twee nooit verloofd of getrouwd geweest. Hoewel Disick wel een aanzoek heeft gedaan, maar de realityster wees hem destijds af.

In mei vertelde een bron aan Entertainment Tonight dat de relatie tussen Kardashian en Disick erg gespannen was. “Scott en Kourtney hebben op dit moment een gespannen relatie, vooral omdat hij zich concentreert op zijn nieuwe leven in Miami en omdat Kourtney serieus wordt met Travis”, zei de bron. “Ze spreken elkaar nauwelijks. Het is moeilijk voor hem om te zien dat Kourtney verliefd is op iemand anders”, schrijft Elle.

Scott Disick zelf of zijn vertegenwoordiger hebben nog geen commenteer gegeven over deze kwestie.

Meer
Lees meer...