Kourtney Kardashian en Travis Barker kondigen verloving aan

Kourtney Kardashian (42) en de Blink-182-drummer Travis Barker (45) zijn verloofd! En dat terwijl het koppel eigenlijk nog minder dan één jaar samen is. De Keeping Up With The Kardashians-ster pronkte gisteren met haar sprankelende diamanten verlovingsring op sociale media. Familie en vrienden van het kersverse verloofde koppel deelden ook foto’s en video’s van het aanzoek.

Kourtney Kardashian en Travis Barker begonnen eerder dit jaar, rond januari, te daten na een lange tijd eerst vrienden te zijn geweest, en het bewijs hiervan zagen we in talrijke paparazzifoto’s en op sociale media. Sindsdien is hun ontluikende romance niets anders dan hot, hot, hot. In september maakte het stel hun rode loper debuut tijdens de 2021 MTV Video Music Awards in New York City. Op foto’s die op de loper werden gemaakt, konden de twee hun handen duidelijk niet van elkaar afhouden en stalen ze een kus (of twee) terwijl de camera’s flitsten. Het koppel is dus niet verlegen om hun affectie te tonen in het openbaar.

“Met jou is alles mogelijk”

In augustus beleefde het stel samen ook een heel belangrijke mijlpaal: Barker stapte voor het eerst in 13 jaar op een vliegtuig na een dodelijk vliegtuigongeluk met DJ AM in 2008, waarbij vier van de zes passagiers omkwamen. De crash vond plaats wanneer een privévliegtuig van de baan vloog en in vlammen opging, nadat het een berm had geraakt. Beide piloten kwamen om het leven, evenals Barkers assistent en veiligheidsagent. Aan het ongeluk hield Barker derdegraads brandwonden over op 65 procent van zijn lichaam. “Met jou is alles mogelijk”, schreef Barker bij de Instagrampost waarop te zien was hoe Kardashian in een omhelzing werd getild en hem hartstochtelijk kuste, met een vliegtuig op de achtergrond. De realityster reageerde: “wat dan ook en alles met jou.”

Het aanzoek

En het blijkt nu dus dat het stel hun toekomst niet meer zonder elkaar ziet, want afgelopen weekend ging de muzikant op één knie om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.

Kardashian deelde twee beelden op haar Instagram met het bijschrift: “voor altijd”. Op de foto’s is Barker te zien die de realityster in zijn armen houdt, te midden van duizenden rozen en witte kaarsen op het strand van Santa Monica in Californië, schrijft Today.

De kinderen

Kardashian deelt drie kinderen, zoons Mason (11) en Reign (6) en dochter Penelope (9) met haar ex Scott Disick, met wie ze nooit trouwde. En ook Barker heeft een zoon Landon (17) en een dochter Alabama (15) met ex-vrouw Shanna Moakler.

Het paar kreeg aanvankelijk ook een band over hun kinderen, vertelde een bron exclusief aan Us Weekly. “Travis’ en Kourtney’s kinderen zijn erg close”, legde de insider uit. “Ze wonen in dezelfde buurt en trokken daardoor regelmatig met elkaar op. Dankzij de vriendschap van hun kinderen brachten Kourtney en Travis ook veel tijd met elkaar door.”

Felicitaties

Natuurlijk was de familie van het koppel ontzettend blij met het nieuws van hun verloving. Barkers zoon Landon deelde een korte video op zijn Instagramstory waarin hij het stel feliciteerde met het heugelijke nieuws. “Ik ben zo blij voor jullie”, schreef hij, en voegde er nog aan toe: “Ik hou zo veel van jullie.” En ook Alabama, de dochter van de drummer, deelde een foto van Kardashian met de diamanten verlovingsring. “Zo blij voor jullie. Ik hou van jullie beiden”, schreef Alabama eronder en met het liedje Marry You van Bruno Mars spelend op de achtergrond.

En uiteraard deelde ook Kim Kardashian zondagavond een video van de ring op haar Twitter. Wij zijn alvast heel benieuwd naar het grootse huwelijk!

Meer
Lees meer...