North West geeft live huistour op TikTok en mama Kim kon er niet mee lachen

Sinds kort zit North West (8), de oudste dochter van Kim Kardashian en Ye op TikTok. Ze deelt daar filmpjes waarop ze danst, haar hagedissen toont of de hakken van haar bekende mama probeert. Maar toen ze live probeerde te gaan, ging haar mama daar duidelijk niet mee akkoord.

De familie Kardashian is het gewoon om gefilmd te worden, maar de video die nu verscheen, was niet gepland. North West, de oudste dochter van Kim Kardashian en Ye, ging live op het TikTok-account dat ze deelt met haar mama (@kimandnorth)

TikTok

Het gedeelde account van Kim en North op TikTok heeft meer dan 2 miljoen volgers. En die werden maandag getrakteerd op een live rondleiding door het huis. North had namelijk de livefunctie ontdekt en ging live voor alle volgers. Daarbij toonde ze de verschillende kamers van het huis. North toont ons ook de inkleding voor een feestje in het thema van de nieuwe animatiefilm Sing 2. Ook komt Norths neefje Reign haar waarschuwen dat ze niet live mag gaan op TikTok, maar dat lijkt North te negeren.

Pas wanneer North aan haar mama Kim vertelt dat ze live is op TikTok komt er een einde aan de livestream. In de video hoor je Kim zeggen: “Nee! Je mag niet live gaan. North, komaan. Je hebt geen toestemming om live te gaan.” Daarna sluit North met “Oké, dag!” haar livevideo af. Het ziet er dus niet naar uit dat we in de nabije toekomst nog een livevideo van North mogen verwachten.

Bekijk hier de huistour van North West:

Bekijk hier hoe North betrapt werd door haar mama Kim Kardashian:

Meer
Lees meer...