Ye smeekt Kim Kardashian tijdens optreden opnieuw om terug te keren naar hem

Kanye West – of Ye zoals de rapper nu officieel heet – lijkt nog lang niet over zijn ex Kim Kardashian te zijn. Tijdens een benefietconcert in Los Angeles had hij een boodschap speciaal voor de moeder van zijn vier kinderen. Het is al de zoveelste smeekbede van Ye aan zijn ex de voorbije maand.

Ye deelde afgelopen nacht in het Los Angeles Memorial Coliseum in de Verenigde Staten het podium met zijn voormalige rivaal Drake. Dat deden de twee rappers voor het speciale optreden Free Larry Hoover Benefit Concert. Ye en Drake hielden dat benefietconcert om aandacht te vragen voor juridische hervormingen op het vlak van gevangenisstraffen. Meer specifiek vragen ze aandacht voor de zaak van Larry Hoover. Deze 71-jarige voormalige bendeleider uit Chicago zit al bijna 50 jaar achter de tralies, maar zou er geweld hebben afgezworen en goed gedrag vertonen.

I need you to run right back to me, more specifically, Kimberly

Tijdens dat concert bracht Ye onder andere het nummer Runaway, dat in 2010 uitkwam op zijn vijfde studioalbum ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’. De rapper herhaalde op het einde van het nummer de zin “I need you to run right back to me” meermaals en voegde er op het einde “more specifically, Kimberly” aan toe.

Het publiek kon zijn smeekbede aan zijn ex alvast smaken, maar of Kim Kardashian onder de indruk was, is een andere vraag. De 41-jarige ex van Ye wordt de laatste tijd steeds vaker in het gezelschap van Pete Davidson gespot. Toch lijkt Kanye West de hoop op een hereniging nog niet te hebben opgegeven. Zo deelde hij op Thanksgiving op zijn sociale media een – ondertussen verwijderd – gebed waarin hij openlijk zijn fouten toegaf en vroeg voor een nieuwe kans.

Meer
Lees meer...