Kim Kardashian wil album Kanye West promoten, maar blundert

Gisteren verscheen dan eindelijk het langverwachte album ‘Donda’ van Kanye West. Kim Kardashian, ondertussen de ex-vrouw van Kanye, wilde de vader van haar kinderen feliciteren met de release van zijn nieuwe album en screenshots van hoe ze naar het album aan het luisteren was. Al is luisteren veel gezegd.

‘Donda’, het nieuwste album van Kanye West, verscheen gisteren. Kim Kardashian wilde de vader van haar kinderen steunen bij zijn release en deed dat door screenshots van enkele nummers op het album te delen. Maar daarbij begin ze een pijnlijke blunder.

Mute

Kim Kardashian deelde de screenshots op haar Instagram Story, waarbij aandachtige volgers al snel iets opmerkten. Ze zagen namelijk onderaan op de screenshot dat het geluid af stond op de screenshots. Kim was de nummers dus aan het afspelen, maar zonder ernaar te luisteren.

Nadat fans wezen op het foutje van Kim deelde ze nieuwe screenshots. Deze keer met het geluid wél aan. Kim heeft de nummers van het album wel al zeker gehoord. Ze was namelijk, tot verbazing van velen, aanwezig op de eerste listen party van het album.

De nieuwe screenshots van Kim Kardashian:

Kim Kanye Donda
Instagram kimkardashian

Scheiding

Eerder dit jaar vroeg Kim Kardashian na een huwelijk van zeven jaar de scheiding aan van Kanye West. In een aflevering van Keeping Up with the Kardashians die in juni verscheen, vertelde Kim over haar relatieproblemen. “Ik kan dit echt niet meer. Waarom zit ik nog steeds op deze plaats, waar ik al jaren vastzit? Hij gaat gewoon weg en verhuist naar een andere staat, elk jaar, en ik moet mee zodat ik de kinderen kan opvoeden, weet je? Hij is een geweldige vader, hij heeft geweldig werk geleverd”, hoorden we Kim Kardashian in tranen zeggen tegen haar zus Khloé.

Eerder had Kim al uitgelegd dat ze het moeilijk had met de mentale problemen van haar echtgenoot. Kim probeerde er voor hem te zijn, maar hij weigerde hulp te zoeken. Kim Kardashian omschreef Kanye toen als “briljant, maar ingewikkeld“.

Toch blijven de twee in contact met elkaar en blijft Kim Kanye dus ook steunen in zijn carrière (of ze probeert althans).

Beluister hier ‘Donda’, het nieuwe album van Kanye West (al dan niet op mute):

Meer
Lees meer...