Kim Kardashian wil haar eigen naam terug

The saga continues! Nadat Kanye West (of Ye) laatst nog een smeekbede heeft gedaan om Kim Kardashian terug te krijgen, doet die laatste er nu alles aan om zo snel mogelijk te scheiden. De Amerikaanse, die officieel nog Kim Kardashian West heet, wil haar eigen naam terug en alle andere officiële documenten zo snel mogelijk in orde brengen. Dat meldt de Amerikaanse tabloid TMZ.

Kim Kardashian heeft genoeg van Kanye West. De Amerikaanse celeb diende vorige week een document in waarin ze eiste dat ze zo snel mogelijk van hem kan scheiden zodat ze als single door het leven kan gaan en haar naam terugkrijgt. Hoewel Kanye West vorige week nog op een verzoening hoopte, toen hij voor een vol stadion “run back to me … more specifically Kimberly” zong, lijkt er voor Kardashian geen weg meer terug. Voor haar zit het huwelijk erop en is er niks dat hen nog kan helpen.

Gebroken huwelijk

Het meest opvallende is misschien wel dat Kim Kardashian in februari van dit jaar al wou scheiden van haar man. Toen bracht ze al alles in orde voor een scheiding, maar Kanye ging niet akkoord. Toch doet ze nu hetzelfde, en verwacht ze dat de scheidingsaanvraag los wordt behandeld van het hoederecht en de onderhandelingen over de kinderen. In die aanvraag vertelt ze duidelijk dat een verzoening niet mogelijk is. “Deze keer is er geen therapie of verzoening die goed genoeg zal zijn”, laat ze weten. “Er zijn altijd al onoverbrugbare verschillen tussen Kanye en mij geweest, en die zijn er nog steeds. Die hebben ervoor gezorgd dat ons huwelijk uiteindelijk is gebroken.”

Over de kinderen North (8), Saint (6), Chicago (3) en Psalm (2) lijken de twee het wel nog eens. Volgens TMZ verwachten de twee co-ouderschap en gaan ze daar ook allebei mee akkoord. Tijdens het laatste optreden van Ye was Kim zelfs aanwezig met de kinderen, zodat ze hun vader aan het werk konden zien. Daarnaast waren ze ook allebei samen aanwezig op de herdenking van de overleden ontwerper Virgil Abloh. Het lijkt er dus wel op dat de twee nog door dezelfde deur kunnen.

Meer
Lees meer...