Left Right
scrollTop top

Vrouw van Michael Schumacher geeft update over zijn toestand


Michael Schumacher F1 Ferrari
© Isopix

“Michael Schumacher is hier, anders, maar hij is hier”, heeft Corrina Schumacher gezegd in een nieuwe documentaire op Netflix. Het is de meest gedetailleerde update die in jaren is gegeven over de toestand van de Formule 1-legende.

Sinds het skiongeval van Michael Schumacher in december 2013 zijn updates over de toestand van de zevenvoudige wereldkampioen Formule 1 heel zeldzaam. In september 2014 werd de Duitser overgeplaatst naar zijn privéwoning aan het meer van Genève in Zwitserland. Sindsdien is het stil rond zijn gezondheidstoestand.

Documentaire SCHUMACHER

Daar is nu verandering in gekomen. Op 15 september komt er op Netflix namelijk een documentaire uit met de naam SCHUMACHER. Daarin spreekt onder andere de vrouw over de reden van dat gebrek aan openheid. “‘Privé is privé’, zoals hij altijd zei. Ik vind het heel belangrijk dat hij zoveel mogelijk van zijn privéleven kan blijven genieten”, zegt Corinna via Yahoo Sports. “Michael heeft ons altijd beschermd en nu beschermen we Michael. Wat hij echt niet leuk vond, was de pers, de mensen, alle hype om hem heen. Dat is niet wat hij wilde. Hij wilde gewoon sport doen.”

“We zijn samen”

“Iedereen mist Michael, maar Michael is hier, anders, maar hier”, zegt Corinna in de documentaire. “Hij laat me nog elke dag zien hoe sterk hij is. Wij zijn samen. We wonen samen thuis. We doen therapie. We doen er alles aan om Michael beter te maken en ervoor te zorgen dat hij zich op zijn gemak voelt. En om hem onze familie en onze band te laten voelen. En wat er ook gebeurt, ik zal alles doen wat ik kan. Dat zullen we allemaal doen. We proberen als gezin door te gaan, zoals Michael het leuk vond en nog steeds doet. En we gaan verder met ons leven.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…