Vrouw wiens Stanley cup autobrand overleefde, krijgt effectief nieuwe auto van Stanley

Enkele weken geleden ging een TikTok viraal van Danielle wiens auto in vlammen opging. In de video toonde ze dat haar Stanley cup, een isolerende drinkfles van het merk Stanley, de brand niet enkel overleefd had, maar dat er zelfs nog enkele ijsblokjes bevroren in de fles zaten. De video ging viraal en bereikte zo ook de CEO van het merk, die een bijzondere belofte maakte aan Danielle en die is hij nu nagekomen.

De Amerikaanse Danielle heeft dankzij TikTok gratis een gloednieuwe wagen gekregen. Ze kreeg die van het drinkflessenmerk Stanley nadat een opvallende video viraal ging.

Sterker dan vuur

Danielle deelde enkele weken geleden een video waarin ze haar uitgebrande wagen toonde. Maar er was iets opmerkelijk te zien. De Stanley cup, die nog in de wagen stond tijdens de brand, zag er namelijk ongeschonden uit. Meer nog: er zaten zelfs nog ijsblokjes in de drinkfles die zelfs door de brand niet gesmolten waren.

De video ging meteen viraal en werd ondertussen meer dan 90 miljoen keer bekeken. Daarbij kreeg de video ook meer dan 8 miljoen likes en meer dan 63.000 comments. Bij die comments zeiden veel mensen dat dit de beste reclame ooit is voor de Stanley Cup. En dat ontging ook het bedrijf zelf niet.

Bekijk hier de virale TikTok van Danielle:

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound – Danielle

Nieuwe auto

In een video deelde Terence Reilley, de president van Stanley, dat iedereen bij het bedrijf de video had gezien. “Wat een beproeving heb jij meegemaakt. We zijn blij dat je ongedeerd bent”, zo begint hij z’n bericht. “Bedankt dat je de video deelde want het bewijst dat onze drinkflessen voor het leven zijn. Ik kan geen beter bewijs van de kwaliteit van ons product bedenken dan jouw ervaring.”

Maar hij had nog nieuws. “We hebben heel veel comments gezien van mensen die zeiden dat we je meer flessen moeten sturen en dat zullen we ook doen. Maar er is nog één ding. We hebben dit nog nooit gedaan en zullen het in de toekomst waarschijnlijk ook nooit meer doen. Maar we willen graag je auto vervangen.”

Later deelde Danielle een reactie dat het bedrijf inderdaad contact met haar opnam om een nieuwe wagen te kopen voor haar. In die video laat Danielle ook weten dat ze de fles niet meer zal gebruiken, maar dat ze hem wel zal bijhouden als aandenken. Ze bedankt ook de mensen die haar video deelden en erop reageerden, want zonder hen had de video waarschijnlijk nooit Stanley zelf bereikt.

@stanleybrand #stitch with @Danielle ♬ original sound – Stanley 1913
@danimarielettering

♬ original sound – Danielle

De auto

In een nieuwe video, die gedeeld werd op het officiële account van Stanley, is te zien hoe Danielle haar nieuwe auto (samen met enkele nieuwe Stanley cups) in ontvangst neemt. Het gaat om een witte Mazda met als toepasselijke nummerplaat “STANLEY1913”. 1913 is het oprichtingsjaar van Stanley.

@stanleybrand Thank you for allowing us to join you on this ride, @Danielle ♬ original sound – Stanley 1913
Meer
Lees meer...