VTM stelt nieuwe ‘Familie’-podcast ‘Familieklap’ voor

Het komende seizoen van Familie op VTM wordt nog leuker. De zender stelde namelijk een gloednieuwe podcast voor die all gebeurtenissen in de dagelijkse soap zal besproken. De podcast kreeg de naam Familieklap en zal wekelijks te beluisteren zijn. Nona ’t Jolle en Yoren Linsen zijn de presentatoren van dienst.

Het nieuwe seizoen van Familie gaat volgende week van start. Daarbij worden we meteen weer in de actie gesmeten. Het vorige seizoen van Familie eindigde namelijk met grote familiereünie. Dat was de ideale gelegenheid voor Joris, die eigenlijk Bert Van den Bossche is, om eindelijk wraak te nemen op de Van den Bossches. Dat besloot hij uiteindelijk niet te doen. Daarentegen vroeg hij impulsief Mieke (Caroline Maes) ten huwelijk. De plannen van Joris zijn uiteraard nog niet helemaal opgeborgen. Daarnaast is er ook nog het gevaar dat hij ontmaskerd wordt voor de moord op Leen (Cathérine Kools).

Caroline Maes

Hoe dat alles in het nieuwe seizoen zal verlopen, zie je vanaf maandag 26 augustus. De nabespreking daarvan zal gebeuren op zaterdag 31 augustus tijdens de eerste aflevering van de podcast Familieklap. Ketnetwrapper Nona ’t Jolle en Qmusic-gezicht Yoren Linsen zullen daarin alles aan elkaar praten.

Wekelijks zullen de gebeurtenissen gesproken worden en wordt er ook gekeken naar wat we de komende week mogen verwachten. Welke verrassende plotwendingen kwamen er op de proppen? Zijn er hints of aanwijzingen die we gemist hebben? En welke scènes lieten de kijker met open mond achter? Regelmatig komt er ook een gast langs. In de eerste aflevering van Familieklap is dat actrice Caroline Maes, die Mieke speelt.

Familie is vanaf maandag 26 augustus iedere weekdag te zien op VTM. De eerste editie van de podcast Familieklap is te beluisteren op alle platformen en VTM GO vanaf zaterdag 31 augustus.

Meer
Lees meer...