Wat je favoriete bier over jou vertelt

Wat je favoriete bier over jou vertelt

Als je van bier houdt, dan heb je ongetwijfeld een voorkeur voor een bepaald merk. Maar wist je dat die favoriet van jou ook iets vertelt over je karakter? Of dat zeggen ze toch … Kijk maar snel of het bij jou klopt! 😉

1. Jupiler

Als jouw favoriet een klassieke Jupiler is, wil dat zeggen dat jij gewoon écht van bier houdt. Bovendien blijf je altijd met je beide voeten op de grond, jij kent geen pretenties en speelt het liefst op veilig. Je bent ook ongelofelijk sociaal en sympathiek en gaat natuurlijk graag eens op café … DUH!

2. Maes

Fan van Maes? Dan kunnen we wel zeggen dat jij iemand bent met een uitgesproken karakter: jij weet wat je wil en je gaat altijd tot het uiterste om je doel te bereiken. Maar nog veel belangrijk voor jou is échte vriendschap. Samen met je maten genieten van een frisse pint, dát is pas echt leven!

3. Stella Artois

Is Stella Artois jouw favoriet? Dan ben jij iemand die familie heel belangrijk vindt. Jij bent niet iemand die alle aandacht opeist, maar je kan wel verrassend uit de hoek komen. Stille waters, diepe gronden, weet je wel ;-).

4. Carlsberg

Carlsberg, dat is het bier voor mensen die zich niet veel aantrekken van wat andere mensen denken of doen. Jij bent onafhankelijk, maakt je eigen keuzes en vindt het niet erg om ‘anders’ te zijn. Waarom zou je?

5. Leffe

Leffedrinkers, dat zijn levensgenieters, ongeacht hun voorkeur voor blond of bruin. Wat echt telt, zijn de mensen om je heen. Jij vindt het heerlijk om mensen bij je thuis te ontvangen en samen te genieten, uiteraard met een aangepast biertje erbij. Chapeau!

6. Duvel

Jij drinkt het liefst een Duvelke? Dan ben jij iemand die veel belang hecht aan humor en het heerlijk vindt om zijn vrienden te doen lachen. Maar je bent ook heel sociaal, lief, eerlijk en je hebt respect voor alles en iedereen. Goed bezig!

7. Hoegaarden

Liefhebbers van Hoegaarden, dat zijn de zonnetjes in huis. Jij bent altijd vrolijk, goedgezind en ziet het leven door een roze bril. Je hebt een zachte persoonlijkheid, maar dat wil niet zeggen dat je je laat doen. Integendeel, je komt echt wel op voor jezelf. En dat moet ook!

8. Palm

Een Palmke, dat smaakt jou altijd … duh! Jij bent iemand die oprecht is en trouw blijft aan je eigen ideeën. Jouw lievelingsmomenten zijn die waarop je rustig samen bent met vrienden of familie. Gewoon wat praten met iets lekkers erbij, meer hoeft dat niet te zijn, toch?!

9. Vedett

De naam van jouw favoriete bier is echt wel op je lijf geschreven. Jij vindt het heerlijk om in de belangstelling te staan, om andere mensen te doen lachen en om een beetje zot te doen. Je blijft ook altijd overal je zotte zelf, yes yes!

10. Kriek

Fans van een lekker Kriekske, dat zijn zoete mensen, in alle betekenissen van het woord. Jij bent iemand die altijd lief, vriendelijk en sympathiek is. Maar ook eerlijkheid en oprechtheid vind jij ontzettend belangrijk. En ja: jij houdt ook letterlijk van zoete dingen … Njammie!

11. Augustijn

Liefhebbers van Augustijn, dat zijn ook echte Bourgondiërs. Jij houdt ongetwijfeld van lekker eten, natuurlijk in goed gezelschap. Je hebt een uitgesproken persoonlijkheid, maar je kan ook serieus zijn en een luisterend oor bieden. Iedereen waardeert jou, dus: chapeau!

12. La Chouffe

Mmmm … Een Chouffeke, ook jouw favoriete bier? Dan ben jij ongetwijfeld een harde werker. Jij steekt graag je armen uit de mouwen, zéker als je er anderen mee kan helpen. Je houdt ook enorm van de buitenlucht, de natuur en de stilte. Why not?

13. Brugse Zot

De naam van jouw lievelingsbier is op jouw lijf geschreven, vooral het laatste gedeelte. Want ja: jij bent iemand die graag zot doet, andere mensen entertaint en lacht, lacht, lacht. Blijven genieten, jij! 😉

14. De Koninck

Is jouw favoriet een bolleke? Dan is de kans natuurlijk groot dat jij een Antwerpenaar bent ;-). Maar je bent ook iemand die sociaal en assertief is en zich dus niet laat doen. Je praat graag – en veel! – en je bent trots op wie je bent. HA!

15. Westmalle

Jij drinkt het liefst een goeie Westmalle? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk een heel rustige persoon, die graag de natuur en de kalmte opzoekt. Jij bent eerlijk en ingetogen, maar ook altijd bereid om andere mensen te helpen. Goed bezig, jij!

16. Chimay

Het maakt niet uit welke Chimay je het liefst drinkt, ze wijzen er allemaal op dat jij iemand bent die jong van geest is. Je wil zoveel mogelijk beleven, veel van de wereld zien, avontuurlijk zijn en vooral … genieten! Gelijk heb je!

17. Rochefort

Wie het liefst Rochefort drinkt, houdt van de straffere dingen in het leven. Jij toont graag dat je een man / vrouw van de wereld bent en dat je veel aankan. Jij bent iemand die graag experimenteert en op zoek gaat naar avontuur. Groot gelijk, vinden wij!

18. Corsendonk

Is Corsendonk jouw favoriet? Dan kunnen we jou bestempelen als een beetje geheimzinnig. Jij geeft jezelf niet helemaal bloot en kan héél verrassend uit de hoek komen. Maar wie jou goed kent, weet wél waar je voor staat …

19. Affligem

Jij drinkt het liefst een Affligem? Dan ben je iemand die heel rechtuit en oprecht is. Als je iets niet goed of niet leuk vindt, dan zal je dat gewoon zeggen. Jep, jij hebt een uitgesproken mening en je houdt graag de touwtjes in handen. En ja, daar ben je ook goed in!

20. Rodenbach

Wie graag Rodenbach drinkt, is een vat vol zelfvertrouwen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, vertrouwt op je eigen intelligentie en je gaat ontspannen door het leven. Je kent je eigen limieten en weet wanneer je moet stoppen … ook met drinken, jaja ;-).

21. Tripel Karmeliet

Is Karmeliet jouw favoriet? Dan hou jij van de goeie en verfijnde dingen in het leven, en ben je bereid om daar een iets hogere prijs voor te betalen. Je bent ook iemand die positief door het leven gaat en alles neemt zoals het komt. Zolang je maar jezelf kan zijn!

22. Guinness

Iemand die Guinness als zijn favoriete bier bestempelt, is ook iemand die zijn geheimen niet snel zal prijsgeven. Jij kan je heel snel aanpassen aan verschillende omstandigheden en bent zeker niet bang voor een stevige uitdaging. Blijven gaan, jij!

23. Delirium Tremens

Jij drinkt het liefst Delirium Tremens? Dan ben je ongetwijfeld een dromer, iemand die vaak met zijn hoofd in de wolken loopt. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, want in jouw dromenwereld is het altijd feest … en jij houdt wel van stevige party’s ;-).

24. Heineken

Veel mensen zullen zeggen dat je geen smaak hebt … maar wij houden het op ‘een afwijkende smaak’ ;-). Jij kleurt graag buiten de lijntjes en trekt je geen bal aan van wat andere mensen over jou denken. En zo hoort het ook!

25. Alcoholvrij

Jij blijft het liefst met je beide voetjes op de grond en maak je eigen, bewuste keuzes. Je zal je niet snel laten doen door anderen, want je vertrouwt vooral op jezelf. En terecht!

En, klopt het bij jou? 🙂

Gesponsorde artikelen