Left Right
scrollTop top

Website vertelt je hoe “slecht” je muzieksmaak is


Spotify
© Shutterstock

We kennen al Spotify Wrapped, waarbij Spotify je een overzicht geeft van je meest beluisterde nummers en artiesten van het jaar. Maar nu is er ook “How bad is your Spotify?“. Op die site kan je nagaan hoe slecht je muzieksmaak eigenlijk is.

Iedereen is er uiteraard van overtuigd dat zijn of haar muzieksmaak de allerbeste is. Maar iedereen heeft natuurlijk ook wel zijn of haar guilty pleasures, vreemde nummers die alleen jij goed lijkt te vinden of artiesten die je schaamteloos veel beluisterd. En zo is iedereen z’n Spotify wel een beetje slecht. Via How bad is your Spotify? kan je nu ontdekken hoe slecht je muzieksmaak is.

“Your Spotify was … bad”

Niet elke Spotify-bibliotheek is even slecht, maar elke bibliotheek is zo wel slecht op z’n eigen manier. En die krijg je mooi – en vooral onverbloemd – samengevat via How bad is your Spotify?. Beluister je veel Ariana Grande? Dan is je stijl ponytail-pop-bad. Ben je dan weer into K-pop? Dan krijg je K-pop-aficionado-bad.

Daarnaast worden ook je favoriete nummers en artiesten onder de loep genomen en kom je te weten van wie je “op een oncomfortabele manier” fan bent. Tot slot vertelt de website je ook hoe basic je muzieksmaak is. Confronterend? Ja. Maar hilarisch? Zeker weten!

How bad is your Spotify?
newsmonkey
How bad is your Spotify?
newsmonkey

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636