Concertfilm ‘ariana grande: excuse me, i love you’ staat nu op Netflix!

Ariana Grande heeft alvast een vroeg kerstcadeautje voor haar fans. Zo loste ze vandaag haar concertfilm ariana grande: excuse me, i love you op Netflix. Zo krijgen we op het einde van het jaar toch nog een concert te zien.

We moesten het dit jaar noodgedwongen zonder liveconcerten doen. Maar Ariana Grande heeft op het einde van het jaar nog een cadeautje voor haar fans. De concertfilm ariana grande: excuse me, i love you laat je meegenieten van Ariana’s concert in Londen tijdens de ‘Sweetener World Tour’ in 2019.

ariana grande: excuse me, i love you

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1340930237819924480?s=20

De beelden van het concert in de Londense O2-arena worden afgewisseld met interviews met Ariana en beelden van haar leven on the road. Op 30 augustus 2019 stond Ariana met de ‘Sweetener World Tour’ ook in het Antwerpse Sportpaleis. Hoewel concerten nu veraf lijken, brengt Ariana haar concert heel dichtbij. Helemaal tot in jouw woonkamer.

In de trailer voor de film kregen we al te zien dat we niet enkel een opname van het concert te zien krijgen. Zo zullen we Ariana ook te zien krijgen achter de schermen van haar optreden, maar ook tijdens de voorbereidingen van de concerttour. We horen haar zo al zeggen dat zo’n wereldtour mentaal en fysiek zwaar is, maar dat de ‘Sweetener World Tour’ wel haar leven heeft gered in 2019. Want Ariana moest natuurlijk heel wat verwerken. Zo werd haar optreden in Manchester in 2017 tijdens de ‘Dangerous Woman Tour’ opgeschrikt door een terroristische aanslag die het leven kostte aan 22 van haar fans.

Verloving

Ariana Grande heeft nog meer goed nieuws. Want ze kondigde onlangs haar verloving met de vastgoedmakelaar Dalton Gomez. Ariana vormt sinds begin dit jaar een koppel met Dalton en toonde dit weekend trots haar verlovingsring op Instagram.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...