Ariana Grande in tranen als ze spreekt over nieuw nummer en aanslagen in Manchester

Ariana Grande in tranen als ze spreekt over nieuw nummer en aanslagen in Manchester

Ariana Grande heeft deze week ‘Sweetener’ gelanceerd. Haar vierde album is met voorsprong haar meest persoonlijke. De Amerikaanse zangeres heeft dan ook een moeilijke periode achter de rug met persoonlijke problemen en de aanslag tijdens haar concert in Manchester.

22 doden en meer dan 100 gewonden was de trieste balans van de aanslag op het einde van het concert van Ariana Grande in Manchester op 22 mei vorig jaar. Ook voor de jonge zangeres brak een moeilijke periode aan na de dodelijke aanslag.

De gebeurtenissen in Manchester en de mentale problemen van Ariana Grande hebben dan ook een grote invloed gehad op ‘Sweetener‘, haar nieuwste album. Enkele maanden terug bracht ze al de single No Tears Left To Cry uit, en nu maakt vooral Get Well Soon, het laatste nummer op haar album, indruk.

“Mentale gezondheid is zo belangrijk, maar …”

Op Apple Music’s Beats 1 radio sprak Ariana Grande over de betekenis van het nummer en daarbij brak ze uit in tranen. “Het gaat over er zijn voor elkaar tijdens moeilijk periodes en elkaar helpen … you know, some dark shit out there, man“, zei Grande al wenend.

Get Well Soon gaat niet alleen over de aanslag in Manchester, het gaat ook over persoonlijke problemen en angsten. Mentale gezondheid is zo belangrijk, maar mensen hebben er geen aandacht voor omdat we te druk bezig zijn met andere zaken, zoals de druk om erbij te horen”, gaat ze verder. “Mensen hebben geen aandacht voor wat er vanbinnen gebeurt. I just wanted to give people a hug, musically.”

“It’s fucking scary”

“Je probeert niet toe te geven aan schrik. Daarom heb ik ook mijn tour afgemaakt, voor mijn fans die geen schrik hadden om te blijven komen opdagen. Je wil het goede voorbeeld geven en gewoon doordoen want je bang bent, hebben zij gewonnen”, legt de 25-jarige zangeres uit. “But the truth is, is that it’s fucking scary.

“Ik heb niet graag security of metaaldetectors bij mijn shows, maar dat moet nu eenmaal. Je wil niet toegeven, je wil niet bang zijn, … But you know, it’s still there …”, besluit Ariana Grande.

Beluister het interview met Ariana Grande hier:

Benieuw geworden naar het album ‘Sweetener‘ van Ariana Grande?

Gesponsorde artikelen