Ariana Grande kondigt aan wanneer concertfilm ‘excuse me, i love you’ op Netflix verschijnt

Ariana Grande sluit 2020 met een positieve noot af. En dat mag je redelijk letterlijk nemen. Eind deze maand komt de zangeres namelijk met een film over haar ‘Sweetener’-wereldtournee. Concertfilm excuse me, i love you is vanaf 21 december te zien op Netflix.

Voor heel wat mensen was 2020 een serieus k*tjaar. Maar dat was voor zangeres Ariana Grande helemaal niet het geval. Zo loste ze in oktober nog haar zesde studioalbum ‘Positions‘, verschijnt ze binnenkort in de kerstspecial van Mariah Carey op Apple TV+ en heeft ze ook haar acteercarrière nieuw leven ingeblazen.

Concertfilm excuse me, i love you

Maar da’s niet alles. Ariana Grande sluit het jaar namelijk af met de release van haar concertfilm excuse me, i love you op Netflix. De film over haar wereldtournee ‘Sweetener’ verschijnt op 21 december. Dat kondigde de zangeres zelf aan via Twitter.

“Op 21 december – een jaar nadat ik ‘m beëindigde – komt de ‘Sweetener’-tour naar jou thuis”, schreef Ariana Grande boven een filmpje op Twitter.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1336717585967161344

Trailer

Ariana Grande deelde ook een exclusieve trailer van excuse me, i love you met haar fans.

‘Sweetener’

Op die datum zal het precies een jaar geleden zijn dat Ariana Grande haar ‘Sweetener’-tour afrondde. Tijdens die tournee bracht ze nummers van al haar albums. Maar het waren vooral de (toen) recentste ‘Sweetener’ en ’thank u, next’ die in de belangstelling werden gezet.

Netflix en muziek

De voorbije jaren is Netflix steeds meer aan het inzetten op muziekgerelateerde content. Zo verscheen eind vorige maand nog Shawn Mendes: In Wonder, een documentaire of (logischerwijs) Shawn Mendes. Ook Taylor Swift kreeft al haar eigen Netflix-documentaire, Miss Americana.

Daarnaast sloot Netflix een heuse deal met niemand minder dan Beyoncé. Die deal zorgde ervoor dat de documentaire Homecoming: A Film By Beyoncé op Netflix verscheen. De docu gaat over het nu al legendarische optreden van Beyoncé op het Amerikaanse festival Coachella in 2018.

De Ariana Grande-concertfilm excuse me, i love you verschijnt op 21 december op Netflix.

Meer
Lees meer...