Left Right
scrollTop top

‘Shawn Mendes: In Wonder’ staat nu op Netflix


Shawn Mendes
© Netflix

De Canadese zanger Shawn Mendes heeft sinds vandaag zijn eigen documentaire. Die is te vinden op Netflix en toont de zanger op en naast het podium. Daarnaast neemt hij je ook mee in de studio en tijdens de andere voorbereidingen van zijn nieuwe album, dat op 4 december 2020 uitkomt.

Fans van Shawn Mendes kunnen vanaf vandaag genieten van 1 uur en 23 minuten van de zanger. De documentaire Shawn Mendes: In Wonder staat namelijk sinds vandaag – maandag 23 november 2020 – op Netflix.

Shawn Mendes: In Wonder

In de trailer kregen we al te zien wat we van de documentaire mogen verwachten. Zo zien we Shawn Mendes als kind en als wereldster. De zanger is openhartiger dan ooit en deelt zo ook zijn persoonlijke strijd met zichzelf. Zo pende hij een tijd lang zelfbevestigingen neer in een boekje.

De documentaire toont ons zo dus meer van de persoon achter de wereldster. Want Shawn Mendes mag dan wel wereldberoemd zijn, hij is nog steeds maar 22 jaar oud. Zijn eerste album ‘Handwritten’ verscheen in 2015, toen hij amper 16 jaar oud was. Shawn Mendes groeide dus letterlijk op voor de ogen van de wereld. En dat heeft natuurlijk ook een grote impact op zijn leven. In de documentaire is uiteraard ook een rol weggelegd voor Shawns vriendin Camila Cabello. Zo horen we Shawn op het einde van de trailer al zeggen dat al zijn nummers over haar gaan.

‘Wonder’

De titel van de documentaire is uiteraard een knipoog naar het nieuwe album van Shawn Mendes dat binnenkort verschijnt. Op 4 december 2020 komt namelijk het vierde studioalbum van de Canadees uit en dat album kreeg de naam ‘Wonder’.

Het titelnummer van dat album, dat ook Wonder heet, verscheen al op 10 oktober. Daarnaast bracht Shawn onlangs ook nog het nummer Monster uit, samen met die andere Canadese zanger Justin Bieber.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554