Left Right
scrollTop top

Netflix-documentaire over Shawn Mendes krijgt eerste trailer


Shawn Mendes In Wonder
© Netflix

Iedereen kent Shawn Mendes, maar maar weinigen kennen de man achter de wereldster. Daar zal Netflix nu verandering in proberen te brengen met de documentaire Shawn Mendes: In Wonder.

Binnenkort kunnen we dankzij Netflix meer te weten komen over het leven van Shawn Mendes. De streamingdienst komt op 23 november namelijk met een documentaire over de zanger en als we de trailer mogen geloven wordt die eerlijk en openhartig.

Shawn Mendes: In Wonder

Met een tweet maakten Netflix en Shawn Mendes enkele dagen geleden bekend dat er een documentaire komt over de Canadese zanger. Die documentaire zal Shawn Mendes: In Wonder heten en verschijnt op maandag 23 november, een week voor het nieuwe album van Shawn Mendes in de rekken ligt.

Doordat de documentaire de naam In Wonder kreeg, konden we vermoeden dat de film Shawn zal volgen bij het maken van zijn nieuwe album ‘Wonder’. Dat album zal verschijnen op 4 december 2020. Maar uit de trailer blijkt nu dat het heel wat dieper wordt dan enkel de voorbereidingen van het album.

Trailer

In de trailer krijgen we Shawn Mendes te zien als kind en als wereldster. De zanger is openhartiger dan ooit en deelt zo ook zijn persoonlijke strijd met zichzelf. Zo schreef hij zelfbevestigingen in een boekje.

De documentaire zal ons meer tonen van de persoon achter de wereldster. Want Shawn Mendes mag dan wel wereldberoemd zijn, hij is nog steeds maar 22 jaar oud. Zijn eerste album ‘Handwritten’ verscheen in 2015, toen hij amper 16 jaar oud was. Shawn Mendes groeide dus letterlijk op voor de ogen van de wereld. En dat eist natuurlijk ook een zware tol op zijn leven. In de documentaire zal het ook gaan over zijn vriendin Camila Cabello. Zo horen we Shawn op het einde van de trailer al zeggen dat al zijn nummers over haar gaan.

Bekijk hier de trailer voor Shawn Mendes: In Wonder:

Shawn Mendes: In Wonder verschijnt op maandag 23 november op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938