Mariah Carey maakt Kerstspecial voor Apple TV+

Dat Mariah Carey de Queen of Christmas is, dat hoeven we je al lang niet meer te vertellen. Maar nu gaat de zangeres nóg een stapje verder, want ze heeft een nieuwe kerstspecial aangekondigd. Die krijgt de naam Mariah Carey’s Magical Christmas Special en zal beschikbaar zijn via Apple TV+.

Of je het nu wil of niet, je kent All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey. Waarschijnlijk brul je ’t nummer ook keihard mee telkens je het op de radio hoort. En nu heeft de Queen of Christmas nog meer goed nieuws voor de kerstfans onder ons.

“Hartverwarmend verhaal”

Mariah Carey krijgt namelijk haar eigen kerstspecial op Apple TV+. Die zal Mariah Carey’s Magical Christmas Special heten en geregisseerd worden door BAFTA-winnaar Hamish Hamilton. Hij was onder andere verantwoordelijk voor talloze halftime shows tijdens voorbije Super Bowl-wedstrijden.

Mariah Carey’s Magical Christmas Special wordt een “innovatieve special” genoemd, die een mix van muziek, dansen en animatie zal brengen. De rode (of rood-groene) draad voor de show is een “universeel hartverwarmend verhaal dat de wereld samenbrengt”. Fans kunnen bovendien een hele hoop bekende special guests verwachten.

Eerdere kerstspecials

Het is helemaal niet de eerste keer dat Mariah Carey in de kerstperiode iets speciaals doet. Ze heeft ook al een jaarlijkse tour geproducet, een YouTube-special op poten gezet, aan twee Hallmark-kerstfilms meegewerkt, en aan één bij Universal.

Vorig jaar nog verscheen ze in een special op Amazon: Mariah Carey Is Christmas: The Story of ‘All I Want For Christmas Is You’. In die special kregen fans te zien hoe het er achter de schermen allemaal aan toe ging, toen ze haar wereldberoemde single maakte.

Memoires

Voor de special verschijnt, komt Mariah Carey nog met twee andere projecten op de proppen. Haar memoires, The Meaning of Mariah Carey, verschijnt normaal gezien op 29 september. Daarnaast lost ze op 2 oktober ook een dubbelalbum, ‘The Rarities’.

Meer
Lees meer...