Mariah Carey maakt na 25 jaar nieuwe versie van ‘All I Want For Christmas Is You’

Mariah Carey is weer helemaal van de partij tijdens de feestdagen. Dit jaar bestaat haar superbekende nummer, All I Want For Christmas Is You, exact 25 jaar. Daarom dacht de Amerikaanse dat de originele videoclip weleens een opfrisbeurt kon gebruiken. En zo geschiedde.

All I Want For Christmas Is You is een nummer dat iédereen kent. Want rond de kerstperiode wordt het nummer grijsgedraaid. En dat al 25 jaar op rij. Het lied is dan ook een echte oorwurm. En voor het 25-jarige jubileum besloot Carey om een nieuwe videoclip op te nemen voor het kerstlied.

All I Want For Christmas Is You 2.0

In de nieuwe videoclip doen ook haar twee dochtertjes Moroccan en Monroe mee. Zo zie je in de videoclip hoe Mariah Carey in haar bekende rode kerstpakje in de etalage van een winkel staat. Ook Mykal-Michelle Haris doet mee in de videoclip. Zij is een bekend Amerikaans kindsterretje dat meespeelde in de hitserie Big Little Lies.

In de videoclip stapt ze de winkel binnen waar Mariah Carey in de etalage staat en vervolgens treedt het kind binnen in een wondere wereld van sneeuw en plezier. Een heel andere videoclip in vergelijking met vijftien jaar geleden waar Carey alleen maar in de sneeuw rollebolt.

Nummer 1

De nieuwe videoclip komt uit in de week dat haar kerstlied nummer één bereikte in de Billboard Hot 100. Dat gebeurde nog nooit eerder met het veruit bekendste kerstlied. In ons land is het nummer ook nog altijd superbekend en iedereen kent dan ook ongetwijfeld de lyrics van All I Want For Christmas Is You.

Ook bracht Carey al eerder een nieuwe versie uit van haar kerstalbum Merry Christmas. Ze bracht dat album opnieuw uit naar aanleiding van het 25-jarig jubileum. Zo staan er onder andere verschillende nieuwe nummers op de deluxe versie, waaronder een duet met John Legend.

Meer
Lees meer...