Left Right
scrollTop top

Mariah Carey opent officieel het kerstseizoen!


Mariah Carey - Merry Christmas
© Mariah Carey – Merry Christmas

Het is november! En dat betekent voor kerstfanaten maar één ding: NOG MAAR ÉÉN MAAND TOT KERSTMIS! Eén van die kerstfanaten is uiteraard Mariah Carey. De zangeres van de kerstoorwurm der kerstoorwurmen is dan ook laaiend enthousiast over Kerstmis en zij laat dat weten in een geweldige tweet.

Je hebt kerstlovers, kerstfreaks en dan is er Mariah Carey. De zangeres die verantwoordelijk is voor de neverending kerstbelletjes doorheen de winkelstraten in december is er dan ook helemaal klaar voor.

“Het is tijd”

Op 31 oktober is het natuurlijk Halloween, zo ook ten huize Mariah Carey. Zij verkleedde zich voor de gelegenheid als een echte rockster, maar klokslag middernacht was het gedaan met de rockvibes en tijd voor iets helemaal anders. Op dat moment krijgt ze namelijk een belangrijk telefoontje. Het is de Kerstman himself aan wie Mariah laat weten dat de tijd aangebroken is. De kerstbelletjes beginnen al te rinkelen en de zangeres is duidelijk dolenthousiast.

Dit jaar is dan ook een speciale kerst voor Mariah, want haar album ‘Merry Christmas’, waarop uiteraard All I Want For Christmas te vinden is, blaast 25 kaarsjes uit. Maar het blijft natuurlijk hét kerstnummer bij uitstek.

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  679.771
 • Aantal
  doden
  20.472