Ariana Grande lost nieuw nummer ‘positions’ inclusief presidentiële videoclip

Ariana Grande heeft haar nieuwe nummer op de wereld losgelaten. Het nummer kreeg de naam positions en is het titelnummer van het gelijknamige album dat volgende week verschijnt.

De queen of teasers, Ariana Grande, maakte ons al een hele maand warm voor de release van haar nieuwe single en album. Vandaag was het dan eindelijk zover: positions is er. Het nummer kreeg al meteen een videoclip.

positions

In de videoclip voor positions zien we Ariana Grande eerst als president in het Witte Huis met een opvallend gekleurde en vrouwelijke regering. Ariana doet de presidentiële taken. Ze houdt persconferenties, zet haar handtekening onder documenten in the Oval Office en laat haar vijf honden uit in de tuin voor het Witte Huis.

Maar na een position switch is Ariana ook te vinden in de keuken en de slaapkamer, zoals ze ook zingt. “Cause I’ll be switching the positions for you, cooking in the kitchen and I’m in the bedroom

Bekijk hier de videoclip voor positions van Ariana Grande:

Album ‘Positions’

Het gelijknamige album van Ariana Grande, waarop positions te vinden zal zijn, verschijnt op vrijdag 30 oktober. ‘Positions’ wordt het zesde studioalbum van Ariana Grande en het eerste sinds ‘Thank U, Next’ dat verscheen in het voorjaar van 2019.

Over de rest van het album is voorlopig nog maar weinig bekend, al zijn er wel al heel wat geruchten over een mogelijke collab op het album. Daarbij komen vooral de namen The Weeknd, Doja Cat, Billie Eilish, BTS en Blackpink vaak terug.

Meer
Lees meer...