Left Right
scrollTop top

Ariana Grande lost teaser voor nieuw nummer ‘Positions’


Ariana Grande
© EPA

De Amerikaanse zangers Ariana Grande is een meester in het teasen. Zo gaf ze haar fans al heel de maand kleine hints over haar nieuwe album ‘Positions’. En nu lost ze al een klein voorsmaakje van de gelijknamige eerste single van dat album.

Ariana Grande komt op vrijdag 30 september met een nieuw album. Om haar fans helemaal warm te maken, komt ze één week eerder, op vrijdag 23 oktober, al met een eerste single. Het gaat om het nummer Positions, waarvan ze nu al een kort stukje laat horen.

Positions

Het nieuwe album van Ariana Grande verschijnt op vrijdag 30 oktober. Maar op vrijdag 23 oktober laat de zangeres al haar eerste single, die ook de titeltrack van het album is, op de wereld los.

Daarom heeft ze nu al een teaser gelost van dat nummer. In die korte teaser van 15 seconden horen we eerst een bewerkt stukje muziek en daarna een rifje uit het nummer. Het klinkt allemaal veelbelovend en vooral héél Ariana Grande. Wij kijken nu alvast nog meer uit naar het album dat volgende week verschijnt.

Zesde album

‘Positions’ wordt het zesde studioalbum van Ariana Grande en het eerste sinds ‘Thank U, Next’ dat verscheen in het voorjaar van 2019. Over het album is voorlopig nog maar weinig bekend. We weten dat het titelnummer van het album Positions heet en dus al verschijnt op vrijdag 23 oktober.

Daarnaast zijn er ook heel wat geruchten over een mogelijke collab op het album. Daarbij komen vooral de namen The Weeknd, Doja Cat, Billie Eilish, BTS en Blackpink vaak terug.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911