Left Right
scrollTop top

Ariana Grande komt op 30 oktober met nieuw album ‘Positions’


Ariana Grande
© Isopix

Zangeres Ariana Grande gaf al langer hints over haar nieuwe album, maar nu is er ook echt een datum. Op 30 oktober zal het album ‘Positions’ verschijnen. Het wordt het zesde album van Ariana Grande en het eerste sinds het razend populaire ‘Thank U, Next’ dat verscheen in begin 2019.

Ariana Grande heeft groot nieuws, want op vrijdag 30 oktober komt haar nieuwe album ‘Positions’ uit. In de aanloop van dat album zal ze ook een gelijknamige single droppen op vrijdag 23 oktober.

Spoilers

Het begon allemaal met een tweet van de 27-jarige zangeres enkele dagen geleden. Daarin zei ze dat ze “niet kon wachten om haar album deze maand aan haar fans te geven”. Fans waren meteen door het dolle heen en begonnen volop te speculeren over een mogelijke titel en datum voor de release van het album. En ook daarover dropte Ariana meer hints.

Zo deelde ze een vertraagd filmpje op Instagram, waarop je haar handen een woord zag typen op een toetsenbord. Het woord dat Ariana Grandee zo typte was ‘Positions’. Dus vermoedden heel wat fans meteen dat dat de titel van het album was. En ze kregen gelijk.

‘Positions’

Later deelde Ariana namelijk de link naar haar website. Die is helemaal leeggehaald. Alles wat er nu nog te vinden is, zijn twee aftelklokken. Eentje eindigt volgende week vrijdag 23 oktober, de tweede eindigt op vrijdag 30 oktober.

Op vrijdag 23 oktober zal Ariana dus haar nieuwe titelnummer Positions uitbrengen en een week later, op vrijdag 30 oktober, zal het volledige album met dezelfde naam verschijnen. Op dat album zouden we dan weer mogelijk The Weeknd kunnen verwachten. Want hij retweette de albumaankondiging van Ariana Grande. Maar er zijn ook geruchten dat K-popgroepen BTS of BLACKPINK te horen zullen zijn op het album. Ariana deelde in het begin van het jaar namelijk een foto met de jongens van BTS. En ze werkte samen aan het nummer Ice Cream van BLACKPINK feat. Selena Gomez.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588