Ariana Grande teaset nieuwe muziek

Ariana Grande
Isopix

Ariana Grande komt binnenkort met nieuwe muziek. Op Instagram laat ze haar fans al een heel klein stukje uit een nieuw nummer horen. Het is nog niet duidelijk wanneer het volledige nummer of het album zal verschijnen.

Het lijkt erop dat Ariana Grande binnenkort nieuwe muziek zal uitbrengen. De Amerikaanse zangeres heeft namelijk een kort fragment gepost op Instagram waarop ze een stukje van een nog onbekend nummer laat horen.

Ariana Grande

Met een video van amper vijf seconden lang maakt Ariana Grande haar fans warm voor nieuwe muziek. Ze deelde het korte filmpje op Instagram met de boodschap ‘brb‘, ofwel ‘be right back‘, waarmee ze lijkt te zeggen dat we niet lang meer zullen moeten wachten op de nieuwe muziek.

Het laatste album dat Ariana Grande uitbracht, is ‘thank u, next’, dat verscheen op 8 februari 2019. Daarna werkte Ariana Grande wel nog samen met verschillende andere artiesten. Zo verschenen eerder dit jaar nog haar samenwerkingen met Lady Gaga voor Rain On Me en met Justin Bieber voor Stuck With U.

Samenwerking met Doja Cat?

Het is nog niet geweten of het nu gaat om een solonummer, maar het kan ook zijn dat dit een stukje uit de samenwerking met Doja Cat is. Ariana Grande liet namelijk eerder dit jaar al weten dat ze samengewerkt had met de Amerikaanse zangeres Doja Cat, bekend van nummers als Say So, Boss B*tch en Like That.

Ariana liet in een interview voor Apple Music in mei weten dat ze “obsessed” is met Doja Cat en dat ze al het geluk had gehad om samen te werken met haar. Maar van die samenwerking hebben we ook nog steeds niets gehoord. Het nieuwe nummer wordt dus mogelijk de samenwerking met Doja Cat, maar het kan ook een solonummer worden of een collab met een andere artiest. En ook een album met al het voorgaande is natuurlijk niet uitgesloten.

Beluister het korte fragment van Ariana’s nieuwe muziek hier:

View this post on Instagram

brb

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Gesponsorde artikelen