Netflix lost eerste beelden concertfilm Ariana Grande ‘excuse me, i love you’

Komende maandag kunnen fans van Ariana Grande de ‘Sweetener’-tour van de zangeres helemaal herbeleven. Op 21 december verschijnt namelijk de concertfilm excuse me, i love you op Netflix. Die kreeg een dikke week geleden z’n eerste trailer. En nu heeft Netflix de eerste échte concertbeelden uit de film gelost.

Om het jaar met een positieve noot af te sluiten, lost Ariana Grande op 21 december haar concertfilm excuse me, i love you op Netflix. Om die film te maken volgde een hele cameraploeg de zangeres tijdens haar ‘Sweetener’-tournee in 2018 en 2019.

Emotionele Ariana Grande

Maar excuse me, i love you is veel meer dan ‘gewoon’ beelden van achter de schermen van de tour. We leren namelijk ook een heel emotionele en persoonlijke versie van Ariana Grande kennen. Die kregen we al kort te zien in de trailer van de film, die Netflix een dikke week geleden op de wereld losliet.

Londen

Om fans van de zangeres nog wat warmer te maken voor de film, deelde Netflix meer beelden uit excuse me, i love you. In het korte fragment (van nog geen twee minuten) zien we Ariana Grande tijdens haar optreden in de Londense A2 Arena. Ze brengt haar nummer Everytime vanop een podium in het midden van het publiek.

Liefdesbrief

Toen ze excuse me, i love you aankondigde, noemde Ariana Grande de film een “liefdesbrief” aan haar fans. “Ik wil jullie allemaal bedanken om me meer liefde te geven dan ik ooit had durven dromen. Ik heb niet anders gedaan dan muziek maken en dit alles doen, het beste van mezelf geven, dag na dag voor een hele lange tijd.”

Ariana Grande’s concertfilm excuse me, i love you verschijnt komende maandag, 21 december. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...