Ariana Grande kondigt verloving aan

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande (27) heeft laten weten dat ze zich verloofd heeft met haar vriend Dalton Gomez. Ze deed dat met een reeks foto’s op Instagram waarop haar indrukwekkende verlovingsring duidelijk zichtbaar is.

Ariana Grande heeft de lijn “Even though I’m wifey, you can hit it like a side chick” uit jaar nieuwste single 34+35 letterlijk genomen en zal binnenkort ook echt een wifey zijn. De zangeres heeft namelijk haar verloving met Dalton Gomez bekendgemaakt.

Ariana en Dalton

Ariana Grande vormt sinds begin dit jaar een koppel met Dalton Gomez. Ze hield die relatie een lange tijd geheim, maar toonde hem voor de eerste keer in de videoclip van Stuck with U, een collaboratie met Justin Bieber. Justin was in die clip te zien met zijn echtgenote Hailey Bieber, maar ook Ariana was niet alleen.

En ondertussen heeft Dalton Gomez, die werkt als vastgoedmakelaar, Ariana al ten huwelijk gevraagd. Bij de aankondiging op Instagram laat de zangeres weten dat het “voor altijd en nog wat langer” zal zijn.

Niet eerste verloving

Voor Ariana Grande is het niet haar eerste verloving. De zangeres verloofde zich in juni 2018 namelijk nog met de comedian Pete Davidson. Maar enkele maanden na die verloving liep de relatie stuk. In december 2018 liet het koppel weten dat verloving afgeblazen werd.

Ariana Grande vormde in het verleden ook nog een koppel met Mac Miller. Zij waren samen van 2016 tot mei 2018. In september 2018 overleed Miller aan de gevolgen van een overdosis.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de concertfilm ariana grande: excuse me, i love you.

Meer
Lees meer...