Ariana Grande en Justin Bieber lossen ‘Stuck With U’: langverwachte samenwerking voor het goede doel

Justin Bieber en Ariana Grande beloofden al jaren dat ze ooit samen een nummer zouden opnemen. En da’s nu eindelijk gebeurd, al doken de twee tieneridolen niet letterlijk samen in de studio. Stuck With U moet hét lockdown-nummer worden, en daar hoort natuurlijk ook een quarantaine-videoclip bij.

In theorie hebben Ariana Grande en Justin Bieber al samen een nummer opgenomen: een exclusieve edit van Biebers nummer What Do You Mean?. Dat nummer is alleen te vinden op vooraf bestelde versies van z’n album ‘Purpose’ uit 2015.

Plezier in quarantaine

Dat de twee tieneridolen nu een échte samenwerking op de wereld loslaten, is dus goed nieuws voor fans die al jaren op een collab zaten te wachten. Stuck With U werd vorige week al aangekondigd. Justin Bieber omschreef het nummer als “het prom-nummer voor iedereen die nu niet naar z’n prom kan gaan”.

https://www.instagram.com/p/B_qTChiHfdJ/?utm_source=ig_web_copy_link

In diezelfde Instagram-post spoorde hij ook fans aan om “plezier te hebben in quarantaine” op de instrumentale versie van het nummer. Die video’s van (onbekende én beroemde) fans vormen samen met de zelfgemaakte video’s van de artiesten de videoclip van Stuck With U.

Nieuw lief

In het filmpje krijgen we (te) veel video’s van Justin Bieber en z’n echtgenote Hailey Bieber te zien. De twee dansen door de keuken, maken wandelingen en liggen te knuffelen in bed. Ariana Grande ziet er iets eenzamer uit, in haar bed, met haar hondje.

Maar op ’t einde van de video komt daar verandering in! Dan verschijnt er een man in beeld, in de slaapkamer van de zangeres. We krijgen z’n gezicht niet (of amper) te zien, maar met een intieme dans, een dikke knuffel en een bijna-kus maakt Ariana Grande wel duidelijk dat ze een nieuw lief heeft.

Goed doel

Alle opbrengsten van het nummer gaan naar de First Responders Children’s Foundation. Die stichting steunt de kinderen van zorgverleners die een impact ondervinden van het nieuwe coronavirus. Die steun bestaat uit geld, beurzen om de kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Meer
Lees meer...